ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Απίστευτη καταγγελία: Έβαζαν σε υπηρεσία αστυνομικούς θετικούς στον κορωνοϊό!

«Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του» – Οι καταγγελίες έγιναν από τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ και αφορούν την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

fonirodopis.gr

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος μιλώντας στο OPEN TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΑΣΥ έχουν ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο λόγω της ιδιότητας και της θέσης του αλλά επιπλέον επειδή όπως μαθαίνουμε αφορούν και την περιοχή μας.

Ο κ. Γερακαράκος αναφέρθηκε στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αστυνομικοί από την αρχή της πανδημίας και ενημέρωσε πως 500 είναι οι αστυνομικοί συνολικά που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

«Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν αστυνομικούς θετικούς και έβαζαν σε υπηρεσία τους γύρω τους. Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία, για να βγει η υπηρεσία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε: «Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του».

Έχει αξία να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση των συνδικαλιστικών παρατάξεων ΕΑΚΑ και ΕΚΑ Ροδόπης, οι οποίες κατήγγειλαν πριν ένα περίπου μήνα «επιλεκτική μεταχείριση του αστυνομικού προσωπικού από τη Διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, όσον αφορά τη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό».

«Αριθμούμε  μέχρι σήμερα, περίπου 30 συναδέλφους μας που νοσούν με κορωνοϊό. Στον αριθμό αυτό προστίθενται οι επαφές τους με άλλους συναδέλφους κατά την – πριν τη θετική περί κορωνοϊού διάγνωση –  εκτέλεση των καθηκόντων τους, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτός γίνεται υπερπολλαπλάσιος σε σημείο τέτοιο, που  η Δ.Α. Ροδόπης κινδυνεύει να  μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για τους συναδέλφους μας, τις οικογένειές τους και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινωνία του νομού  Ροδόπης», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΑΣΥ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x