ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ο Ευστάθιος Κατρανίδης

Αρχαιρεσίες στην ΕΑΥ Ροδόπης ύστερα από την παραίτηση του πρώην Προέδρου και της πρώην Γενικής Γραμματέως

fonirodopis.gr

Αριστερά, ο νέος πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης Ευστάθιος Κατρανίδης μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ Σταυρούλα Τζατζανά

Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης αναδείχθηκε ο Ευστάθιος Κατρανίδης ύστερα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν μέρος την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου.

Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε ύστερα από μια «επεισοδιακή» συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΑΥ Ροδόπης στις 30 Οκτωβρίου, μετά το πέρας της οποίας η Σταματία Καλογριά υπέβαλλε την παραίτηση της από τη θέση της Γενικής Γραμματέως.

Αιτία της διαφιλονικίας μεταξύ των παρατάξεων σε εκείνη τη συνεδρίαση αποτέλεσε, όπως πληροφορούμαστε, το δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών το οποίο χαιρέτιζε την ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης με την πρόσληψη 100 νέων συνοριοφυλάκων, ερχόμενο σε αντίθεση επί της ουσίας με τις διαχρονικές θέσεις της ΠΟΑΣΥ.

Κατά την διαδικασία ανάδειξης νέου Γενικού Γραμματέα δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα, με αποτέλεσμα να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του αλλά και από μέλος του Δ.Σ. και ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Παναγιώτης Μαχαιρίδης.

Αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου η ΕΑΥ Ροδόπης αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι, ύστερα από την παραίτηση της ΚΑΛΟΓΡΙΑ Σταματίας από το αξίωμα της Γενικής Γραμματέας και από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας, που έλαβε χώρα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 30-10-2020, αυτή αντικαταστάθηκε σύμφωνα με το καταστατικό από τον ΧΑΡΙΤΙΔΗ Νικόλαο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 30-11-2020. Κατά την διαδικασία ανάδειξης νέου Γενικού Γραμματέα (αξίωμα που προβλέπεται από το καταστατικό μας και είναι απαραίτητο για την νόμιμη λειτουργία της Ένωσης), δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα.

Κατόπιν της αδυναμίας αναπλήρωσης της χηρευούσης θέσης του Γενικού Γραμματέα, ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης υπέβαλε στο Δ.Σ. την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου και από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας, καθώς επίσης και ο ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος υπέβαλε στο Δ.Σ. την παραίτησή του από το αξίωμα του Ταμία του Δ.Σ. της Ένωσής μας.

Εξαιτίας των παραπάνω εξελίξεων και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού μας, έληξε η συνεδρίαση και προσδιορίσθηκε έκτακτη συνεδρίαση για την επόμενη ημέρα 01-12-2020 προκειμένου για την πλήρωση της κενής θέσης του Δ.Σ. και την ανάδειξη νέου Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία. Στην συνεδρίαση αυτή ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης αντικαταστάθηκε σύμφωνα με το καταστατικό από τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιο και το σώμα του Δ.Σ. προέβη στην προβλεπόμενη βάσει του καταστατικού μας διαδικασία αρχαιρεσιών».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣΕυστάθιοςΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣΓεώργιοςΑ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΑΡΑΣΓεώργιοςΒ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣΝικόλαοςΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΓεώργιοςΤΑΜΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥΠαναγιώτηςΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΙΤΖΙΩΝΗΣΑντώνιοςΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
ΧΑΡΙΤΙΔΗΣΝικόλαοςΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣΒασίλειοςΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x