ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κορωνοϊός: 11 θετικά δείγματα σε 216 συνολικά rapid tests στην Κομοτηνή

Δεύτερη ημέρα drive through ελέγχων στη Λαϊκή Αγορά Κομοτηνής

fonirodopis.gr

216 rapid tests με τη διαδικασία drive through πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς Κομοτηνής από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

Στους σημερινούς ελέγχους βρέθηκαν 11 άτομα θετικά ενώ χθες, την πρώτη ημέρα των ελέγχων βρέθηκαν 13 θετικά δείγματα σε σύνολο 228 rapid tests.

Στους πολίτες που βρέθηκαν θετικοί τόσο χθες όσο και σήμερα γίνεται στη συνέχεια μοριακός έλεγχος για κορωνοϊό προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Οι έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο κατά τις ώρες 10:00-14:00.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν μαζί τους κατά την εξέταση την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α.). Για τη μετακίνησή τους αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω νούμερα των σημερινών ελέγχων δεν είναι τα επίσημα του ΕΟΔΥ αλλά του Δήμου Κομοτηνής, τα οποία και μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς στο χθεσινό δελτίο Τύπου του ο Δήμος ανακοίνωσε λάθος αριθμό στον συνολικό αριθμό των rapid tests.

Τα επίσημα αποτελέσματα των σημερινών ελέγχων θα γίνουν γνωστά από τον ΕΟΔΥ σήμερα το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x