ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κορωνοϊός: Rapid tests στη Λαϊκή Αγορά Κομοτηνής με τη διαδικασία drive through

Περισσότεροι από 100 πολίτες προσήλθαν με τα οχήματα τους μέσα σε μία ώρα

fonirodopis.gr

Δωρεάν rapid tests με τη διαδικασία drive through διενεργούν σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες 10:00-14:00, κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Κομοτηνής.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα αυξημένο καθώς την πρώτη ώρα προσήλθαν περισσότεροι από 100 πολίτες με τα οχήματα τους προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test.

Στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς έχει δημιουργηθεί ειδική διαδρομή, ώστε με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο να πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος από το σημείο.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms με αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους.

Με τη μέθοδο αυτή δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή για τους πολίτες, οι οποίοι εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Σε περίπτωση που το rapid test είναι αρνητικό, οι πολίτες ενημερώνονται εντός ολίγων λεπτών με sms ενώ στην περίπτωση που βγει θετικό, οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ ειδοποιούν τηλεφωνικά τον πολίτη ώστε να υποβληθεί στη συνέχεια σε τεστ μοριακής ανάλυσης.

Τα drive through rapid tests θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 10:00-14:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x