ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

ΕΝΙΔΥΚ: «Είμαστε στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου»

«Να ακυρωθεί το πρόστιμο της ντροπής», ζητά η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Το ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής καταγγέλλει ως απαράδεκτη την απόφαση να επιβληθεί στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου το εξοντωτικό πρόστιμο των 3000 ευρώ για συμμετοχή σε συμβολική κινητοποίηση.

Στο  ψήφισμα της η ΕΝΙΔΥΚ αναφέρει:

«Η συμβολική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, κτλ) και αφορούσε την αντίθεση στο κλείσιμο υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, και όχι μόνο, να αναγκάζεται να διανύει 60 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί.

Είναι καθαρό πως δεν υπήρχε κανένας υγειονομικός λόγος για την επιβολή του προστίμου και στόχος είναι η φίμωση και η τρομοκρατία, το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης. Έρχεται σε μια περίοδο έντασης του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαγορεύσεων, αλλά και όξυνσης των προβλημάτων του λαού.

Ενώνουμε τη φωνή μας,εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και δηλώνουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε, ότι η πάλη του λαού τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας δεν μπορεί να σταματήσει και δε θα σταματήσει. Απαιτούμε να ακυρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου από το Αστυνομικό τμήμα Δικαίων. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τη δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης.

ΕΡΓΑΤΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x