ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Φοιτήτρια κατέθεσε μήνυση κατά του Δήμου Κομοτηνής για επίθεση αδέσποτων

Η ίδια καταγγέλλει επίσης την αδιαφορία των αρμόδιων του Δήμου στις συνεχείς οχλήσεις της

fonirodopis.gr

Μήνυση κατά του Δήμου Κομοτηνής για επίθεση αδέσποτων σκυλιών κατέθεσε πρόσφατα μια φοιτήτρια στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Η ίδια, μάλιστα, καταγγέλλει στη «Φωνή της Ροδόπης» την αδιαφορία των αρμόδιων του Δήμου καθώς πριν προβεί στην κατάθεση της μήνυσης απευθύνθηκε μέχρι και στο γραφείο του Δημάρχου χωρίς όμως ποτέ να λάβει κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η φοιτήτρια της Σχολής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής δέχθηκε το τελευταίο διάστημα τόσο η ίδια όσο και η παρέα της συνολικά τρεις φορές επίθεση από αδέσποτα στην κεντρική πλατεία, στην περιοχή της Τσανακλείου και στην περιοχή του ΙΚΑ.

«Κατήγγειλα το γεγονός πρώτα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και στη συνέχεια προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο τον Δήμαρχο όμως δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του παρά μόνο με τη γραμματέα του. Αργότερα, απευθύνθηκα στο Δημοτικό Κυνοκομείο, απ’ όπου με ενημέρωσαν ότι για να γίνει κάποια περισυλλογή θα πρέπει να προσκομίσω βεβαίωση από το Νοσοκομείο ότι δέχθηκα επίθεση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τελικά, ύστερα και από την τελευταία επίθεση που δέχθηκε, επέλεξε λόγω και της παραπάνω αδιαφορίας που καταγγέλλει να καταθέσει μήνυση κατά του Δήμου και κατά παντός υπευθύνου.

2 Σχόλια
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος
Πάνος
1 μήνας πριν

Καιρός ήταν να κάνει κάτι κάποιος γιατί η αδιαφορία του δήμου ήταν έκδηλη.

maria
maria
1 μήνας πριν

Δεν χρειάζονται μηνύσεις… 2 μπωλ με νερό και φαγητό.. παιδεία και αγάπη .. όχι εμμονές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x