ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Στις 6 φιναλίστ για το ευρωπαϊκό βραβείο «Προσβάσιμης Πόλης 2021» η Κομοτηνή

Οι υπόλοιπες πέντε φιναλίστ είναι οι πόλεις Bremerhaven (Γερμανία), Firenze (Ιταλία), Gdynia (Πολωνία), Jönköping (Σουηδία) και Poznań (Πολωνία)

fonirodopis.gr

Στους 6 φιναλίστ για το ευρωπαϊκό βραβείο προσβάσιμης πόλης «Access City Award 2021» συγκαταλέγεται ο Δήμος Κομοτηνής, ανακοίνωσε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου η Κομισιόν.

Στην πρόταση του Δήμου Κομοτηνής συμπεριελήφθησαν όλες οι δημοτικές υποδομές προσβασιμότητας, οι σχετικές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και οι συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί με δημόσιους φορείς και συλλόγους.

Σκοπός της πρότασης του Δήμου Κομοτηνής είναι να αναδειχθεί το έργο που έχει πραγματοποιηθεί αναφορικά με την προσβασιμότητα σε εθνικό επίπεδο, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι συνδημότες μας. Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε ότι μέσα από την αξιολόγηση της πρότασής μας θα προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις και συνέργειες για την περεταίρω βελτίωση του Δήμου μας σε θέματα προσβασιμότητας.

Οι υπόλοιπες πέντε φιναλίστ είναι οι πόλεις Bremerhaven (Γερμανία), Firenze (Ιταλία), Gdynia (Πολωνία), Jönköping (Σουηδία) και Poznań (Πολωνία).

Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε διαδικτυακή τελετή την 1η Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ