ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Αντιδράσεις Αστυνομικών για τα μέτρα αστυνόμευσης ενόψει Πολυτεχνείου

Καταγγέλλουν την «άσκοπη κατασπατάληση αστυνομικού προσωπικού που ξεπερνά κάθε φαντασία»

Τις αντιδράσεις των αστυνομικών συνδικαλιστικών παρατάξεων ΕΑΚΑ και ΕΚΑ Ροδόπης προκάλεσε η απόφαση της Διοίκησης της ΑΔ Ροδόπης να επιστρατεύει όλο το αστυνομικό προσωπικό ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή.

Στην ανακοίνωση τους καταγγέλλουν την «άσκοπη κατασπατάληση αστυνομικού προσωπικού που ξεπερνά κάθε φαντασία» επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν οι αποφάσεις της Διοίκησης για την υγεία των Αστυνομικώνύστερα και από την εμφάνιση πολλών κρουσμάτων στην ΑΔ Ροδόπης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η διαταγή της Δ.Α. Ροδόπης που αφορά στα μέτρα Τάξης – Ασφάλειας και Τροχαίας για την αυριανή Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εν μέσω απόλυτης έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, εν μέσω πανελλήνιου lock down, με το αξιόμαχο των Αστυνομικών μας Υπηρεσιών να μειώνεται καθημερινά και σε επικίνδυνο πλέον σημείο – καθώς κατακόρυφα αυξάνονται οι νοσούντες από covid-19 αστυνομικοί, αλλά και εν μέσω απαγόρευσης των συναθροίσεων πέραν των τεσσάρων ατόμων – διάταξη που θεσπίστηκε προκειμένου για τον περιορισμό της διασποράς του φονικού ιού-, η κοινή λογική θα περίμενε μία ορθολογική εκτίμηση της κρατούσας κατάστασης και η όποια διαταγή για λήψη αστυνομικών μέτρων να κινούνταν στο πνεύμα της εξοικονόμησης των δυνάμεων  και της  διασφάλισης όλων εκείνων  των κανόνων που προβλέπεται να λαμβάνονται κατά την εργασία, ώστε να προστατεύονται οι εργαζόμενοι από τον κίνδυνο έκθεσής τους σε ενδεχόμενη μόλυνσή τους από τον κορονοϊό.

Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε ότι, αυτή τη φορά όσο ποτέ άλλοτε, η άσκοπη κατασπατάληση αστυνομικού προσωπικού ξεπερνά κάθε φαντασία.

Με απαγορευμένες τις συναθροίσεις, ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αστυνομικών καλούνται να εκτελέσουν χρέη «σκοπανθρώπων», σχεδόν σε κάθε γωνιά του κέντρου της έρημης πόλης μας, παραμένοντας άγνωστο τόσο το γιατί, όσο και ο σκοπός που εξυπηρετείται.  Επιπλέον αυτών και ως «κερασάκι στην τούρτα», διατάσσεται η επιφυλακή όλου του υπόλοιπου αστυνομικού προσωπικού τόσο στο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου όσο και στους χώρους των περιφερειακών Αστυνομικών Τμημάτων του Νομού!!!!!!

Εύλογα δημιουργούνται τα ερωτήματα:

Σε τί ακριβώς χρειάζεται όλη αυτή η αστυνομική δύναμη;

Ποιούς και πόσους θα επιτηρεί;

Τον μεγάλο αριθμό αστυνομικών που διατάσσονται να βρίσκονται σε επιφυλακή εντός του Αστυνομικού Μεγάρου και των Αστυνομικών Τμημάτων της Περιφέρειας, πώς σχεδιάζει η Υπηρεσία να τον κατανείμει εντός των χώρων και σε αποστάσεις τέτοιες που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, χωρίς να παραβιάσει τις διατάξεις περί συγχρωτισμού;

Προσδιορίστηκαν χώροι που πληρούν τις προϋποθέσεις  και διασφαλίζουν την μη προσβολή των εργασιακών μας δικαιωμάτων, του δικαιώματός μας στην αξιοπρέπεια και την μη παραβίαση των διατάξεων του άρθρου 285 Π.Κ.;

Εν αναμονή των εξελίξεων της αυριανής ημέρας, απευχόμαστε τη δικαίωση των ανησυχιών μας, δηλώνουμε όμως ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας για την προστασία  των συναδέλφων μας, εφόσον αυτό χρειαστεί. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ –  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ»

Σταυρούλα Τζατζανά: «Δηλώνουμε παρόν στη χρήση κάθε νόμιμου μέσου προκειμένου για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων»

Έτοιμες να κάνουν χρήση κάθε νόμιμου μέσου για την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων, δηλώνουν οι αστυνομικές παρατάξεις δια στόματος της επικεφαλής της ΕΑΚΑ Ροδόπης και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ, Σταυρούλας Τζατζανά.

Η ίδια μιλώντας στη «Φωνή της Ροδόπης», τόνισε τα εξής:

«Καταρχάς θα ήθελα να ξεκινήσω χαιρετίζοντας τον λαϊκό αγώνα που δόθηκε τον Νοέμβρη του 1973 κατά της Χούντας των Συνταγματαρχών και κορυφώθηκε με την εκδήλωση της   αντιχουντικής εξέγερση την 17η Νοεμβρίου στον χώρο του Πολυτεχνείου της οποίας την επέτειο γιορτάζουμε και τιμούμε σήμερα.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση μας, καταγράφει τους προβληματισμούς μας  για το τι εξυπηρετεί η κατασπατάληση τόσο μεγάλου αριθμού  αστυνομικού προσωπικού   που χρησιμοποιούμενοι πραγματικά ως σκοπάνθρωποι σχεδόν σε κάθε γωνιά του κέντρου της έρημης πόλης μας, λόγω του lock down  και δεδομένης  της απαγόρευσης   των συναθροίσεων.

Πέραν αυτών όμως διατάχθηκε και γενική επιφυλακή όλων των δυνάμεων στους χώρους των αστυνομικών καταστημάτων της έδρας αλλά και της Περιφέρειας. Εύλογα λοιπόν ανησυχούν οι συνάδελφοί μας και εμείς οι ίδιοι για το πόσο η παραμονή τόσου μεγάλου αριθμού αστυνομικών σε κλειστούς χώρους περιορισμένων τετραγωνικών μέτρων , είναι ασφαλής και δεν διακινδυνεύει την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού μεταξύ των συναδέλφων μας.

Ήδη αυτή τη στιγμή οι νοσούντες αστυνομικοί στη Ροδόπη και οι συνάδελφοι που αποτελούν τις  επαφές αυτών και βρίσκονται σε καραντίνα , αρχίζουν να ξεπερνούν  τους 100, με ότι αυτό σημαίνει για την εξάπλωση της πανδημίας στους κόλπους της Αστυνομίας , των οικογενειών μας, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και το αξιόμαχο των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Όλα αυτά θα έπρεπε κατά την άποψή μας να συνεκτιμηθούν από τη Διοίκηση και τα όποια μέτρα που διατάσσονται να κινούνται στη σφαίρα του αναγκαίου και όχι της επικίνδυνης μη αναγκαίας  υπερβολής.

Εμείς πάντα με φιλότιμο επιτελούμε το καθήκον μας όπου και όποτε καλούμαστε, όμως και η Διοίκηση θα πρέπει να σχεδιάζει με υπευθυνότητα και σεβασμό στα δικαιώματά μας και ειδικά αυτό που αφορά στην υγεία μας.

Δυστυχώς δεν βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο , στο μέτρο που οι καταστάσεις επιβάλλουν.

Σήμερα το πρωί μάλιστα μας καταγγέλθηκε ότι στις 09:30 το πρωί τροποποιήθηκε η διαταγή των μέτρων , όχι προς την κατεύθυνση που θα περιμέναμε αλλά αντιθέτως καλούν αιφνιδιαστικά τους συναδέλφους (μόλις 4:30  ώρες πριν την έναρξη της διαταχθείσας από χθες το απόγευμα υπηρεσίας) να πάνε κατά μία ώρα  νωρίτερα , ανατρέποντας για μία ακόμη φορά  εντελώς αιφνιδιαστικά τον οικογενειακό μας προγραμματισμό !!! Πραγματικά αναρωτιόμαστε ποιο είναι το  τόσο έκτακτο γεγονός που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτόν τον αιφνιδιασμό;

Eν αναμονή των εξελίξεων της σημερινής ημέρας λοιπόν, απευχόμαστε βέβαια να επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες μας, αλλά δηλώνουμε παρόν στη χρήση κάθε νόμιμου μέσου προκειμένου για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία των συναδέλφων μας .

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες συναδέλφους μου και σε όλους τους νοσούντες συμπολίτες  μας  και θα μου επιτρέψετε να δώσω ένα μήνυμα στους συμπολίτες μας για την αναγκαιότητα  πιστής τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης και την προστασία μας από τον κορονοϊό, όχι επειδή θέλουν να αποφύγουν τις κυρώσεις του Νόμου, αλλά από ιδιωτική πρωτοβουλία και ατομική υπευθυνότητα που θα πηγάζει από την αγάπη για τον συνάνθρωπο, αγάπη για τη ζωή, αλληλεγγύη  και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα . Μόνο έτσι θα μπορέσουμε ενωμένοι να νικήσουμε τον εφιάλτη του covi-19».    

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εκλογές στις 8 Νοεμβρίου στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Στις κάλπες 456 Αστυνομικοί της Ροδόπης για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των αντιπροσώπων τους – Τέσσερις συνδυασμοί κατέθεσαν υποψηφιότητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις κάλπες θα οδηγηθούν, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, 456 Αστυνομικοί της Ροδόπης προκειμένου να εκλέξουν τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τους αντιπροσώπους τους στην ΠΟΑΣΥ και τη Γραμματεία Γυναικών.

Οι αρχαιρεσίες, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στην 26η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί δια ζώσης τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. της ΕΑΥ Ροδόπης κατέθεσαν τέσσερις συνδυασμοί με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο της Ένωσης Στάθη Κατρανίδη, τους πρώην προέδρους Σταυρούλα Τζατζανά και Παναγιώτη Μαχαιρίδη καθώς και τον Γιώργο Αραμπατζή.

Οι εκλογές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στους κόλπους των Αστυνομικών ενώ ήδη διενεργούνται ζυμώσεις για τις συμμαχίες που θα προκύψουν και οι οποίες θα καθορίσουν τον νέο πρόεδρο του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Έψαχνε εκτελεστή στο Facebook για να σκοτώσει τη γυναίκα του στην Κομοτηνή!

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ένας 58χρονος άνδρας ενώ για την υπόθεση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια υπόθεση που φαίνεται απίστευτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον Κολωνό. Χωρίς καμία υπερβολή, την πρόθεσή του να σκοτώσει τη γυναίκα του με συμβόλαιο θανάτου εξέφρασε μέσω Facebook ένας άνδρας από τη συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει σήμερα το skai.gr, πριν από οκτώ ημέρες. Ένας 36χρονος άνδρας έφτασε στο τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι ένας 58χρονος έκανε αίτημα για συμμετοχή σε ομάδα στο Facebook με τίτλο «Ενεργός Μπαμπάς». Η συγκεκριμένη ομάδα στην οποία είναι διαχειριστής αυτός που κατήγγειλε τον κατηγορούμενο είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

Θα έδινε 40.000 ευρώ αμοιβή

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που έφτασε στο τμήμα, σε ιδιωτική τους συνομιλία του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Μετά από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα. «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του στο Facebook, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Messenger, αλλά και οι τηλεφωνικές συνδέσεις, οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται από τον κατηγορούμενο. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Για το συμβάν έχει διαταχθεί εκ νέου προκαταρκτική εξέταση, καθώς πριν από έξι ημέρες ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο γιόρτασαν οι Αστυνομικοί της ΑΜΘ

Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και δοξολογία τελέστηκε στην έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜΘ στην Κομοτηνή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, εορτάστηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης (19/10) τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Το πρωί της Τετάρτης (20/10), ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στο πλαίσιο εορτασμού της σημερινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν ανάλογες εκδηλώσεις και στις έδρες των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα).

Σημειώνεται ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 18 έως και 20-10-2021, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος, στην οποία συμμετέχει ενεργά το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ροδόπη: Αλλοδαπός μετέφερε πέντε παράνομους μετανάστες

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει όμως το όχημα του ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο και συνελήφθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (7/10) στην επαρχιακή οδό Κοπτερού – Αμαξάδων, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα,οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι o δράστης δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο και ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ12 ώρες πριν

Εκλογές στις 8 Νοεμβρίου στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

ΡΟΔΟΠΗ12 ώρες πριν

Εικόνες φρίκης στην Κομοτηνή: Νεκρό σκυλί με κομμένο λαιμό μέσα σε σακούλα

TΟΥΡΚΙΑ12 ώρες πριν

Τουρκικές απειλές σε Ελλάδα και Κύπρο: «Θα απαντήσουμε αν παραβιάσετε την υφαλοκρηπίδα μας»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες πριν

Ο Πανθρακικός παίζει με «Δύναμη Ψυχής»

ΠΑΙΔΕΙΑ14 ώρες πριν

Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στην Αρμένικη Κοινότητα

ΕΒΡΟΣ14 ώρες πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες πριν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με 20.000 υπογραφές υποψήφιος ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ16 ώρες πριν

Μη διαθέσιμα τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

YΓΕΙΑ16 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 58 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες πριν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Κεγκέρογλου αποσύρει την υποψηφιότητα του και στηρίζει Παπανδρέου

ΕΒΡΟΣ14 ώρες πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – Κομοτηνή: Σκυλί σφαδάζει από δηλητηρίαση από φόλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Η φωτογραφία που εξόργισε: Ο Μπογδάνος καταθέτει στεφάνι στο Βίτσι με βασιλόφρονες και Χρυσή Αυγή

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Πύργος: Δικογραφία για την 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Ιλχάν Αχμέτ: «Έργο μεγάλης σημασίας η νέα γέφυρα στους Κήπους Έβρου»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Διαγραφή Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ μετά το θερμό επεισόδιο με Δένδια

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 εβδομάδες πριν

Καταγγελίες Μουμίν για προσπάθεια υπονόμευσης του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Πτυχία σε 149 νέους Αστυφύλακες στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής επέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΟΔΟΠΗ3 εβδομάδες πριν

«Δύναμη Ψυχής»: Δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

ΕΒΡΟΣ3 εβδομάδες πριν

Άνθιμος: «Η Τουρκία χρησιμοποιεί τη μειονότητα της Θράκης για τα δικά της συμφέροντα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ