ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κομοτηνή: Κοσμοσυρροή στο κτίριο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας για το τεστ κορωνοϊού

Πολίτες προσήλθαν από τις 11 το πρωί προκειμένου να πιάσουν μια θέση στην ουρά – Μέχρι τις 15:00 οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι

fonirodopis.gr

Κοσμοσυρροή για τα δωρεάν rapid test που θα διενεργεί σήμερα και αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επικρατεί στο κτίριο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στην Κομοτηνή.

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν ήδη μια ώρα νωρίτερα από τη διενέργεια των ελέγχων, από τις 11 το πρωί, προκειμένου να πιάσουν μία θέση στην ουρά.

Στο σημείο βρέθηκαν και Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε τόσο στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας όσο και εκτός, στο πεζοδρόμιο.

Όσον αφορά τη διαδικασία, οι πολίτες δίνουν την ταυτότητα τους ή το ΑΜΚΑ τους, παίρνουν στα χέρια τους χαρτί προτεραιότητας για το τεστ, μπαίνουν με αυτό στις μονάδες και μόνον εφόσον είναι θετικοί ειδοποιούνται μέσω sms εντός δύο – τριών ωρών.

Στην πλειονότητά τους όσοι έχουν προσέλθει είναι νεαρής ηλικίας, ενώ οι περισσότεροι προσήλθαν γιατί ανησυχούν για την υγεία τη δική τους αλλά και των συγγενών τους, ύστερα και από την έξαρση της πανδημίας στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ