ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Ροζάβα από το Αναρχικό Στέκι Utopia AD

«Η επανάσταση στη Βόρεια Συρία θα κερδίσει και ο τουρκικός φασισμός θα νικηθεί» – Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην επανάσταση στη Ροζάβα θα πραγματοποιήσει το Αναρχικό Στέκι Utopia AD την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Το Αναρχικό Στέκι απευθύνει κάλεσμα σε «όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, συλλογικότητες, ομάδες και οργανώσεις του αντιφασιστικού χώρου να στηρίξουν με όποιο τρόπο μπορούν την επανάσταση της εποχής μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αυτή την στιγμή διεξάγεται ένας ‘’χαμηλής’’ έντασης πόλεμος στην περιοχή της ΒΑ Συρίας καθώς η εκεχειρία δεν τηρήθηκε ποτέ από το τουρκικό κράτος και μία νέα εισβολή (Ημέρα Χ) στα απελευθερωμένα εδάφη της Ροζάβα είναι πιθανή ανά πάσα στιγμή.

Αν φτάσουμε στην Ημέρα Χ, στο ξεκίνημα μιας νέας τουρκικής εισβολής: βγαίνουμε στο δρόμο, αναλαμβάνουμε δράση, καταλαμβάνουμε, διαταράσσουμε και μπλοκάρουμε!

Η 1η με 8η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως διεθνή εβδομάδα αλληλεγγύης στην επανάσταση που διεξάγεται στην Ροζάβα (ΒΑ Συρία). Καλούμε όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, συλλογικότητες, ομάδες και οργανώσεις του αντιφασιστικού χώρου να στηρίξουν με όποιο τρόπο μπορούν την επανάσταση της εποχής μας καθώς και να συμμετέχουν έμπρακτα με πολύμορφες δράσεις ή να στηρίξουνε τα καλέσματα σε κάθε πόλη.

Εμείς ως συμμετέχοντες στο riseup4rojava greece καλούμε σε συγκέντρωση στη 01/11 και ώρα 12:00μμ στην πλατεία Ειρήνης στη Κομοτηνή.

Να δείξουμε στους υπευθύνους στα γραφεία των κυβερνήσεων και των πολυεθνικών εταιριών την γνώμη μας για τον πόλεμο τους. Μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τον επιθετικό πόλεμο της Τουρκίας!

Να στηρίξουμε τα επιτεύγματα της επανάστασης στη Ροζάβα των οποίων η δημιουργία άρχισε κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Ισλαμικού κράτους, έτσι ένα μοναδικό πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό έργο ξεκίνησε, το οποίο σήμερα διαφυλάττει την ειρηνική συνύπαρξη εκατομμυρίων Κούρδων, Αράβων και Χριστιανών.

Η Δημοκρατική Ομοσπονδία της Βορειοανατολικής Συρίας είναι ένα μοναδικό παράδειγμα ενός οράματος για μια ειρηνική και δημοκρατική Μέση Ανατολή που οι κυρίαρχες αξίες θα είναι η ισότητα ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και φυσικά η γυναικεία απελευθέρωση και το ξεπέρασμα της πατριαρχίας.

Όλα αυτά καθιστούν το επαναστατικό εγχείρημα της Ροζάβα αγκάθι και για τις δυνάμεις της περιοχής και για τα ιμπεριαλιστικά κράτη. Η επανάσταση της Ροζάβα στη ΒΑ Συρία ας γίνει παράδειγμα για όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ!

ΖΗΤΩ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!

Αναρχικό Στέκι UTOPIA A.D.

Riseup4Rojava Greece».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ