ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

«Βλέπουμε πάρα πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις και για την οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής», σημείωσε ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας των ΗΠΑ Ντέιβιντ Μπέργκερ

fonirodopis.gr

Επενδύσεις στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες, Ντέιβιντ Μπέργκερ και Ελίζαμπεθ Λι, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης κατά τη συνάντηση τους στο Δημαρχείο το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου.

«Κάναμε μια ανάλυση της περιοχής μας», τόνισε ο Γιάννης Γκαράνης ο οποίος υποδέχθηκε τους διπλωμάτες των ΗΠΑ μαζί με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

«Συνδέσαμε τη βιομηχανική μας περιοχή με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ώστε οι επενδύσεις που θα γίνουν εκεί να έχουν ανταπόκριση και σε εμάς. Η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και περιμένουμε από εδώ και πέρα τις εξελίξεις για τον διαγωνισμό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ευελπιστούμε σε μία καλή συνεργασία», επεσήμανε ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

Τη χαρά του για την πρώτη του επίσκεψη στην Κομοτηνή εξέφρασε ο Επιτετραμμένος της Αμερικανικής Πρεσβείας Ντέιβιντ Μπέργκερ.

«Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Κομοτηνή και βρίσκομαι εδώ με μεγάλη ευχαρίστηση. Είχα με τον Δήμαρχο μία συζήτηση για θέματα επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή. Χαιρόμαστε που η επίσκεψη μας γίνεται μετά την ανακοίνωση ενδιαφέροντος δύο αμερικανικών σχημάτων για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης», δήλωσε ο κ. Μπέργερ για να προσθέσει ότι «βλέπουμε πάρα πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις και για την οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής».

Τέλος, η Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Ελίζαμπεθ Λι αν και ανέλαβε μόλις πριν δύο μήνες τα καθήκοντα της στη χώρα μας εντυπωσίασε καθώς έκανε δηλώσεις στα ελληνικά. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να επιστρέψω πολύ σύντομα», ήταν η λακωνική δήλωση της Προξένου των ΗΠΑ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ