ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό των πληγέντων του «Ιανού» η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Ροδόπης

Συγκέντρωσαν αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης για τη βοήθεια των πληγέντων της Καρδίτσας

fonirodopis.gr

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των αγαθών και των ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν η Δ.Ε.ΕΠ. Ροδόπης σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, για τη βοήθεια των πληγέντων στην Καρδίτσα από τη θεομηνία «Ιανός».

«Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερη σημαντική για την πραγματοποίηση της δράσης υπήρξε η συμβολή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Ιμπράμ Αχμέτ, του Περιφερειακού Συμβούλου Μουλταζά Ταρκάν καθώς και  της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ανιδιοτελής προσφορά, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός, βοηθούν σημαντικά συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και η Νέα Δημοκρατία με τις εθελοντικές της δράσεις, συμβάλει στην προσπάθεια ενίσχυσής τους», σημειώνουν στο κοινό δελτίο Τύπου ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης Γιάννης Βεζυργιαννίδης και η πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωσταντίνα Λεοντίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ