ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στην Κομοτηνή για την αστυνομική θωράκιση της Ροδόπης

Ο Υφ. Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ήρθε αιφνιδιαστικά με ελικόπτερο στην Κομοτηνή για να προεδρεύσει σε σύσκεψη – Θέμα ίδρυσης αστυνομικού τμήματος στη Νυμφαία, έθεσε ο Στυλιανίδης

fonirodopis.gr

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκης στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 

Ο Υφυπουργός που συνόδευε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Έβρο, ήρθε αιφνιδιαστικά με ελικόπτερο στην Κομοτηνή για να προεδρεύσει σε σύσκεψη που προκλήθηκε επ’ αφορμή της παρέμβασης του Ε. Στυλιανίδη για την αστυνομική θωράκιση της Ροδόπης, ώστε να αντιμετωπισθούν θέματα ασφαλείας των πολιτών και αντιμετώπισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα έντονα στα χωριά της Ροδόπης. 

Κατά τη συνάντηση, ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης επαίνεσε τον Υφυπουργό και τον Αρχηγό για την άμεση ανταπόκριση τους και ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την υιοθέτηση της πρότασης του να έρθουν στην Κομοτηνή 20+60 αστυφύλακες Ροδοπίτες που υπηρετούν σε άλλα μέρη της Ελλάδος για να συνδράμουν στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΣΠΙΔΑ», καθώς και να προσληφθούν 100 συνοριοφύλακες από τη Ροδόπη με κριτήριο την εντοπιότητα, για τη φύλαξη των διαβάσεων και των συνόρων με Βουλγαρία. 

Κατά τη σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση η ηγεσία της Αστυνομίας ενημερώθηκε από τον Γενικό Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Συριτούδη και τον Διευθυντή Κομοτηνής κ. Σεβδυνίδη καθώς και τους διοικητές Σαπών, Ιάσμου, Ασφαλείας και Τροχαίας για τα ζητήματα του Νόμου. 

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ζήτησε στήριξη και στις υποδομές και τα μέσα και έθεσε θέμα ίδρυσης αστυνομικού τμήματος στη Νυμφαία για την υποστήριξη των συνόρων ώστε να ανοίξουν τα σύνορα και για λεωφορεία, κάτι που θα τονώσει την τοπική οικονομία. 

Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Ε. Στυλιανίδη, με τον οποίο όπως είπε διατηρεί μακρά και ειλικρινή φιλία, για την αδιάκοπη και ουσιαστική συμπαράσταση του στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ ο Βουλευτής Ροδόπης επαίνεσε τα τοπικά στελέχη, διότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπερέβαλαν εαυτόν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του νομού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ