ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Έθεσαν τα προβλήματα των Αστυνομικών της Ροδόπης στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Η Σταυρούλα Τζατζανά και ο Ευστάθιος Κατρανίδης κατέθεσαν υπόμνημα στον Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη

fonirodopis.gr
cof

Μετά το πέρας των εργασιών της συνεδρίασης (15/10) της Επιτροπής Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. , η Σταυρούλα Τζατζανά –μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.- και ο Ευστάθιος Κατρανίδης –Πρόεδρος της Επιτροπής Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους ανά την Επικράτεια, όπως αυτά απασχόλησαν την Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ξεχωριστή αναφορά και κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα με τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους – μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, αιτούμενοι την παρέμβαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ προκειμένου να ληφθεί μέριμνα ώστε να επιλυθούν τα παρακάτω θέματα:

1) Κατά την κατάταξη των νεοεισερχομένων προς εκπαίδευση στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας, να ζητηθείη υποχρεωτική προσκόμιση αποτελεσμάτων PCRCOVID – 19 test που θα έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 72 ωρών σε κρατικά Νοσοκομεία (κατόπιν συνεννόησης του Υπουργείου μας με το Υπουργείο Υγείας και άνευ οικονομικής επιβάρυνσης για τους κατατασσόμενους), με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολουθήθηκε για  τους επιτυχόντες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

2) Δεδομένου του μεγάλου αριθμού που προγραμματίστηκε να εκπαιδευτούν στις εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και της έξαρσης του κορονοϊού, να πραγματοποιηθεί η απόσπαση δεύτερου υπηρεσιακού γιατρού, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου, έτσι ώστε – στα πλαίσια της πρόληψης επέκτασης της πανδημίας – να διασφαλιστεί η καλύτερη διαχείριση που αφορά στην παροχή ικανής πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης τόσο στο αστυνομικό προσωπικό, όσο και στους εκπαιδευόμενους.

3) Εφοδιασμός της Δ.Α. Ροδόπης με ικανό αριθμό τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (covid 19 antigentest) στα οποία θα υποβάλλονται τόσο οι παρανόμως εισερχόμενοι στη χώρα αλλοδαποί που συλλαμβάνονται στο Νομό Ροδόπης, όσο και οι ποινικοί κρατούμενοι πριν την είσοδό τους στα αστυνομικά κρατητήρια, αλλά και οι υπηρετούντες στη Ροδόπη αστυνομικοί που εκ της φύσεως των υπηρεσιακών τους καθηκόντων έρχονται σε επαφή με άτομα που είτε επιβεβαιωμένα νοσούν, είτε είναι ύποπτοι φορείς του ιού.

Εφοδιασμός των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας με ικανό αριθμό τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (covid 19 antigentest) στα οποία θα υποβάλλονται όσοι από τους εκπαιδευόμενους ή από το αστυνομικό προσωπικό, έρχονται σε επαφή με άτομα που είτε επιβεβαιωμένα νοσούν, είτε είναι ύποπτοι φορείς του ιού.

4) Η άμεση επανεκκίνηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ανεύρεση χώρου που  θα πληροί τις προϋποθέσεις, προκειμένου να επιλυθεί το θέμα στέγασης του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής προχωρώντας έτσι στη λειτουργία του και την στελέχωσή του με κάλυψη των 32 οργανικών του θέσεων, από αστυνομικό προσωπικό προερχόμενο άλλων Διευθύνσεων Αστυνομίας της χώρας – όπως προβλέπεται στις διατάξεις που αφορούν στη στελέχωση των Νεοϊδρυθεισών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και εν γένει κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ροδόπης.

5) Ο άμεσος εφοδιασμός με 8 εσωτερικά αλεξίσφαιρα γιλέκα επιπέδου προστασίας ΙΙΑ++ για την κάλυψη τωναναγκών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής.

«Από πλευράς του ο κ. Αρχηγός, αφού μας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή, δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει άμεσα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας που αφορούν:

1) στον εφοδιασμό με ικανό αριθμό τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (covid 19 antigentest),

2) στην πρόβλεψη ώστε οι νεοεισερχόμενοι προς εκπαίδευση στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας να προσκομίζουν υποχρεωτικά  κατά την κατάταξή τους αποτελέσματα PCRCOVID – 19 test που θα έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 72 ωρών σε κρατικά Νοσοκομεία, κατόπιν συνεννόησης του Υπουργείου μας με το Υπουργείο Υγείας και άνευ οικονομικής επιβάρυνσης για τους κατατασσόμενους,

3) στον εφοδιασμό της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής με 8 εσωτερικά αλεξίσφαιρα γιλέκα επιπέδου προστασίας ΙΙΑ++.

Όσον δε αφορά στη λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων , στη στελέχωσή του με αστυνομικό προσωπικό από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας και στην εν γένει κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ροδόπης, ο κ. Αρχηγός μας εξέφρασε την ειλικρινή του βούληση ώστε με απαρχή το νέο ημερολογιακό έτος και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα να επέλθει η ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Τέλος όσον αφορά στο αίτημά μας να διασφαλιστεί η ύπαρξη δεύτερου υπηρεσιακού ιατρού για καλύτερη παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στο αστυνομικό προσωπικό, αλλά και στους εκπαιδευόμενους, ενστερνίστηκε την αγωνία μας και μας δήλωσετην πρόθεσή του να ιδρυθούν Περιφερειακά Αστυνομικά Ιατρεία στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Επικράτειας. Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη εκδώσει πρόσφατη σχετική διαταγή με την μορφή του Κατεπείγοντος.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ», σημειώνουν στην ανακοίνωση τους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους 20χρονης στα Γλυκά Νερά

«Ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το ποσό των 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά. Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρονται τα εξής:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

ΕΛΑΣ: Πρωτοφανής βαρβαρότητα

Στην πρωτοφανή βαρβαρότητα, σπάνια για τα δεδομένα της χώρας, που επέδειξαν οι δράστες του εγκλήματος με θύμα την 20χρονη μητέρα και φοιτήτρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στον δεμένο και φιμωμένο άνδρα της και το μόλις 11 μηνών μωρό τους αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε:

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας. Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας. Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

Από Δευτέρα 10 έως και Σάββατο 16 Μαΐου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα, από 10 έως και 16 Μαΐου, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης θα είναι τα ακόλουθα:

ΗΜΕΡΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑΡΙΟΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑΜοναχοί, Ιππικό, Τρίκορφο, Μελίταινα, Κρυστάλη, Πόα, Κερασιά17.00–23.00  Α.Τ. ΙΑΣΜΟΥ
ΤΡΙΤΗΔρύμη, Κάτω Δροσινή, Οργάνη, Σμιγάδα, Μυρτίσκη, Βυρσίνη, Δρανιά, Κύμη, Κάρδαμος, Σαρακινή08.00 –14.00Α.Τ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗΙάμπολη, Πάτερμα, Δαρμένη, Ραγάδα, Εσοχή, Πλαγιά, Στροφή, Νέδα, Αγιοχώρι, Ήπιο17:00-23:00Α.Τ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ
ΠΕΜΠΤΗΚάμπος, Χαράδρα, Μικρός Κέχρος, Κέχρος, Χαμηλό, Άνω και Κάτω Καμπή, Χλόη, Καλύβια, Βούρλα, Τσούκα, Κερασιά, Μοναστήρι17:00-23:00Α.Τ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟΠαραλιακή ζώνη Φαναρίου – Αρωγής – Μέσης, Μεσούνη – Αίγειρος – Καλλίστη – Γλυφάδα08:00-14:00Α.Τ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τρικάβαλο με παράνομους μετανάστες στους Αμαξάδες Ροδόπης!

Ο οδηγός δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών ενώ το δίκυκλο ακινητοποιήθηκε ύστερα από πρόσκρουση σε περίφραξη οικοπέδου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη φαεινή ιδέα να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας δύο παράνομους μετανάστες με τρικάβαλο σε δίκυκλη μοτοσικλέτα είχε ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (7/5) στους Αμαξάδες Ροδόπης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί μόλις εντόπισαν το τρικάβαλο έκαναν αμέσως σήμα στάσης στον οδηγό, με τον τελευταίο να μην υπακούει και να προσπαθεί να διαφύγει του ελέγχου.

Τελικά, το δίκυκλο ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε περίφραξη οικοπέδου, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σε μια άλλη περίπτωση, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (7/5) στην επαρχιακή οδό Γλυκονερίου – Πόρτο Λάγους ακόμη ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ όταν ακινητοποίησε το όχημα επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα της Εγνατίας από Ίασμο μέχρι Μέστη

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και κατά τη διάρκεια τους η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το ένα ρεύμα της Εγνατίας

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Ιάσμου μέχρι και τον κόμβο Μέστης ξεκίνησαν από σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και κατά τη διάρκεια τους, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Στην απόφαση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

  1. Την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών άμεσης επέμβασης μικρής διάρκειας και τοπικής εμβέλειας καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης φθορών σε στοιχεία του αυτοκινητόδρομου, της «Εγνατίας Οδού» από τον Α/Κ Ιάσμου έως τον Α/Κ Μέστης και αντίστροφα καθώς και από τον Α/Κ Αν. Κομοτηνής έως τα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα (Κάθετος άξονας Α23) και αντίστροφα.
  2. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζονται οι διατάξεις της υπ’ αρίθ. ΔΟΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ 905/20-05-2011) Απόφαση του κ. Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.-
  3. Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού.
  4. Το μέγιστο μήκος των εργασιών να καθορίζεται σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής και να γνωστοποιούνται εγγράφως στην Διεύθυνση μας.
  5. Να μην εκτελεστούν εργασίες κατά τις επίσημες αργίες και εορταστικές περιόδους όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση της κυκλοφορίας των οχημάτων (1η Μαΐου, Αγίου Πνεύματος, 15Άυγουστου, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Θεοφανίων κ.λ.π.) ενώ σε κάθε περίπτωση οι εργασίες να εκτελούνται κατόπιν προφορικής συνεννόησης και έγκρισης του Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, προκειμένου αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων συνέπεια τοπικών ιδιαιτεροτήτων ή έκτακτων γεγονότων (εκδηλώσεων, δυσμενών καιρικών συνθηκών κ.λ.π).

Άρθρο 2ο

  1. Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την Τετάρτη 05-05-2021 σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999, «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα με το Ν. 3542/2007, και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 30-04-2022 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., η οποία υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. 
  2. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα με το Ν. 4530/2018.
  3. Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τ.Τ. Κομοτηνής που έχει κατά τόπο και καθ’ ύλη αρμοδιότητα. 
  4. Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3, 4, 16 και 104 του Ν. 2696/1999 *Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας* όπως τροποποιήθηκε ισχύει σήμερα. με το Ν. 4530/2018».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

Η υποκρισία των ηγετών της μειονότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για Νυμφαία: «Κυβερνητικό αλαλούµ µε το άνοιγµα των συνόρων»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες πριν

Οι ενέργειες Τσαλικίδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

ΕΒΡΟΣ7 ώρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες πριν

Θετικές εξελίξεις για το άνοιγμα της Νυμφαίας, ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης

YΓΕΙΑ9 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 6 νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΞΑΝΘΗ9 ώρες πριν

Αντισημιτικό παραλήρημα Μετέ: Ανάρτησε σημαία της Τζιχάντ κατά του Ισραήλ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 ώρες πριν

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον τουρκικό φασισμό και το ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ10 ώρες πριν

Μιχάλης Αμοιρίδης για Νυμφαία: «Γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ12 ώρες πριν

Γραβάνης: «Το ISOBOX που δώρισαν τα Επιμελητήρια θα δώσει τη λύση για το άνοιγμα της Νυμφαίας»

ΕΒΡΟΣ7 ώρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Παραδοσιακή «πινελιά» στα Ελευθέρια Θράκης από τους Φιλοτέχνες Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Χαρίτου: «Η χώρα μας πέτυχε όποτε άσκησε ενεργητική εξωτερική πολιτική»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Παρουσία Στεφανή ο εορτασμός για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της Κομοτηνής

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Ελευθέρια: Τη σεπτή εικόνα Θεομήτορος υποδέχθηκε η πόλη της Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Δημοσιογράφος του BBC αποδόμησε το κυβερνητικό αφήγημα για τα εμβόλια και τον τουρισμό

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της

ΕΚΚΛΗΣΙΑ3 ημέρες πριν

Παντελεήμων: «Τα φετινά Ελευθέρια να γίνουν αφετηρία εθνικής και πνευματικής ανάτασης»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θρόμβωση στο πόδι 11 μέρες μετά το AstraZeneca – «Πώς γλίτωσα τον ακρωτηριασμό»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ημέρες πριν

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους 20χρονης στα Γλυκά Νερά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x