ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής

Από την Τρίτη 20 έως και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

fonirodopis.gr

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι την Τρίτη 20/10/2020, ώρα 10:00 – 14:30 (λόγω παραλαβής νωπών προϊόντων), την Τετάρτη 21/10/2020 και την Πέμπτη 22/10/2020, ώρα 08:30 – 14:30, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Νωπό κρέας, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, πατάτες, κρεμμύδια, μήλα, φέτα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας  οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

Το σημείο διανομής είναι το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1). Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ