ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αμούτζας για Μουμίν: «Μας προκαλεί αποτροπιασμό το πως παραφράζει τις δηλώσεις μας»

Νέες καταγγελίες κατά του Δημάρχου Ιάσμου – «Είμαστε υπέρ στο να δoθούν μάσκες οπουδήποτε», ξεκαθαρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης»

fonirodopis.gr

Για παραποίηση των δηλώσεων του από τον Οντέρ Μουμίν, σχετικά με τη δωρεά μασκών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, κάνει λόγο ο Κυριάκος Αμούτζας.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» αποκαθιστά την αλήθεια δηλώνοντας ότι «είμαστε υπέρ στο να δoθούν μάσκες οπουδήποτε», καταγγέλλοντας παράλληλα παρατυπίες του Δημάρχου Ιάσμου ο οποίος φέρεται να εισήγαγε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο «κατόπιν εορτής».

Υπενθυμίζεται ότι, μόλις χθες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου Ηλίας Μπούκας κατήγγειλε δημόσια τον Δήμαρχο Ιάσμου για «διασπορά ψευδών ειδήσεων, απειλές και συκοφαντίες» ενώ μήνυση εναντίον του κατέθεσε ο ιδρυτής της «Φωνής της Ροδόπης», εγκαλώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

Αναλυτικά, η δήλωση του Κυριάκου Αμούτζα:

«Σχετικά με το θέμα της δωρεάς μασκών στο ΔΠΘ και την ανακοίνωση του Δημάρχου Ιάσμου, η παράταξη ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ τοποθετείται επί του θέματος:

«Είμαστε υπέρ στο να δoθούν μάσκες οπουδήποτε. Είναι παράτυπο όμως να έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ και σε αυτές τις πρακτικές είμαστε απέναντι».

Αυτό ειπώθηκε. Αυτό καταγράφηκε.

Το πως παραφράζεται από έναν άνθρωπο που σκοπός του είναι οι τίτλοι στις εφημερίδες, οι φωτογραφίες και η μικροπολιτική, μας προκαλεί για μια ακόμη φορά αποτροπιασμό. Δε μας εκπλήσσει τίποτα πλέον!».

Δείτε παρακάτω τι είχε δηλώσει ο Οντέρ Μουμίν:

«Ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Κυριάκος Αμούτζας, καταψήφισε τη δωρεά 3000 μασκών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αυτό είναι το επίπεδο της αντιπολίτευσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x