ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κομοτηνή: Δέντρο έπεσε πάνω στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Πυρκαγιά σε κολόνα λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή προκάλεσε επίσης η κακοκαιρία – Στο έργο της Πυροσβεστικής συνέδραμε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης

fonirodopis.gr

Προβλήματα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου παρουσιάστηκαν στην πόλη της Κομοτηνής.

Οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν το δέντρο στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Το δέντρο έπεσε επάνω στο σχολικό κτίριο, χωρίς να προκαλέσει κάποια υλική ζημιά ενώ την ώρα που κατέρρευσε, ευτυχώς, δεν υπήρχαν παιδιά στον χώρο.

Αργότερα, στις 11:45 πμ, ξέσπασε πυρκαγιά σε κολόνα της ΔΕΔΔΗΕ στο χωριό Καλαμόκαστρο εξαιτίας βλάβης που προκλήθηκε στον μετασχηματιστή της ΔΕΔΔΗΕ.

Τα προβλήματα αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής ενώ στο έργο της συνέδραμε αποτελεσματικά και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης που βρισκόταν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών περιστατικών.

«Οι εθελοντές της ομάδας μας που μετέβησαν στο σημείο πραγματοποίησαν επιτήρηση του χώρου και της κυκλοφορίας, μέχρι να έρθει προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να διακοπεί το ρεύμα για να γίνει η κατάσβεση της μικρής φλόγας», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης, η συνεργασία της οποίας με την Πυροσβεστική ήταν άψογη.

Δείτε φωτογραφίες από τα περιστατικά:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ