ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ψήφισμα στήριξης των Αρμενίων από την «ΠΟΛΗτική Ανατροπή»

Η δημοτική παράταξη ζητά να σταματήσουν οι παρεμβάσεις τρίτων χωρών και να παρέμβει η διεθνής κοινότητα ώστε να υπάρξει μια ειρηνική και βιώσιμη λύση

fonirodopis.gr

Ψήφισμα συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας κατέθεσε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» Ελένη Λαφτσή.

Τελικά, η παράταξη επέλεξε να υπερψηφίσει την πρόταση του Δημάρχου ώστε να μην υπάρξει πολυδιάσπαση απόψεων.

Το ψήφισμα:

«Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας, που μάχεται για την αξιοπρέπεια, την κυριαρχία και την παραμονή στα εδάφη του.

Ζητάμε να σταματήσουν οι ενεργές παρεμβάσεις τρίτων χωρών που εμπλέκονται στρατιωτικά και υπονομεύουν τις πρωτοβουλίες για να επιτευχθεί εκεχειρία στην πολύπαθη περιοχή, με θύματα ανάμεσα στους αμάχους από όλες τις πλευρές.

Ζητάμε να ευαισθητοποιηθεί περαιτέρω η διεθνής κοινότητα και να παρέμβει ενεργά έτσι ώστε να υπάρξουν κυρώσεις και ταυτόχρονα πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου ώστε να υπάρξει μια ειρηνική και βιώσιμη λύση στην περιοχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ