ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεύτερη δύναμη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής η «Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών»

«Στηρίζουμε τις προοδευτικές δυνάμεις που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο υγειονομικός χάρτης», αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο Αν. Συντονιστής και Υπεύθυνος Τομέα Υγεία ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ

fonirodopis.gr

Τη δεύτερη θέση στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής κατέλαβε η «Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών».

Ο  Αν. Συντονιστής και Υπ. Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Οζγκιούρ Φερχάτ, στο συγχαρητήριο μήνυμα του αναφέρει:

«Με αφορμή των εκλογών του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία επί τω έργω την παράταξη Αυτόνομη Παρέμβαση, που κατάφερε να συσπειρώσει τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου εντός του νοσοκομείου.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών Ροδόπης για πρώτη φορά κατάφερε μετά από σκληρή δουλειά και αγώνα να καταλάβει τη δεύτερη θέση και αποτελεί πλέον τη δεύτερη συνδικαλιστική δύναμη του Νοσοκομείου μας.

Γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αποτελεί δικλείδα ασφαλείας ενάντια στις γενικευμένες πολιτικές εξαθλίωσης του δημοσίου συστήματος υγείας.

Στηρίζουμε τις προοδευτικές δυνάμεις που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο υγειονομικός χάρτης, καθώς βρισκόμαστε στην πιο σκληρή φάση της πανδημίας και το δημόσιο σύστημα υγείας είναι το τελευταίο ανάχωμα για τον περιορισμό και την αναχαίτιση της.

Παρ’ όλες τις παραλείψεις και τις αστοχίες της κυβέρνησης να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας χάνοντας πολύτιμο χρόνο, έδαφος και μέσα προετοιμασίας και εναποθέτοντας ουσιαστικά όλη την ευθύνη στην κοινωνία και στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, αυτοί οι καθημερινοί μας ήρωες χρειάζονται ουσιαστική στήριξη και βελτίωση των συνθηκών εργασίας και σ’ αυτό το διακύβευμα ζωτικής σημασίας είμαστε παρόντες και δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ