ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Γραβάνης: «Η Δημοτική Αρχή Γκαράνη έχει αφήσει ανοχύρωτη την πόλη και τους οικισμούς»

«Καλούμε τον Δήμαρχο να σταματήσει να διακατέχεται από ευθυνοφοβία, να σπαταλάει το χρόνο του σκεπτόμενος δικαιολογίες, να επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους άλλους και να προχωρήσει κατά προτεραιότητα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κατάλληλων έργων», τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

fonirodopis.gr

Ευθύνες στη Δημοτική Αρχή Γκαράνη για τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου μετά την έντονη νεροποντή στην πόλη της Κομοτηνής και στους οικισμούς, επιρρίπτει ο Αντώνης Γραβάνης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» αναφέρει στη δήλωση του:

«Ακόμη μία φορά η Κομοτηνή και οι οικισμοί της βρέθηκαν «ανοχύρωτοι» σε καιρικά φαινόμενα. Η έντονη βροχόπτωση, που ευτυχώς διήρκεσε λίγη ώρα, είχε ως αποτέλεσμα η πόλη αλλά και πολλοί οικισμοί να μετατραπούν σε μία τεράστια «λίμνη». Οι ζημιές σε σπίτια και καταστήματα μεγάλες και τα προβλήματα κίνησης τεράστια.

Μεγάλη ευθύνη για τις εικόνες που αντικρίσαμε φέρει ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, καθώς δεν έχει προβεί σε μικρά και μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ δεν προχώρησαν στον έγκαιρο καθαρισμό των φρεατίων εντός της πόλης.

Εμείς αντιλαμβανόμαστε την ένταση των καιρικών φαινομένων, δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε ότι έχουμε οδηγηθεί σε αυτό το σημείο από την απραξία της δημοτικής αρχής η οποία ευθύνεται για την κακή αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και των οικισμών.

Καλούμε τον Δήμαρχο να σταματήσει να διακατέχεται από ευθυνοφοβία, να σπαταλάει το χρόνο του σκεπτόμενος δικαιολογίες, να επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους άλλους και να προχωρήσει κατά προτεραιότητα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κατάλληλων έργων προκειμένου να προλαμβάνονται αντίστοιχες καταστροφές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ