ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Με 85 αστυνομικούς ενισχύθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ιδιαίτερα ενοχλημένος από την έξαρση του μεταναστευτικού στην περιοχή φέρεται πως είναι ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

fonirodopis.gr

Με 85 συνολικά αστυνομικούς, αποσπασμένους από την Αστυνομική Διεύθυνση Έβρου, ενισχύθηκε πρόσφατα η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Οι αποσπασμένοι αστυνομικοί θα απασχοληθούν -κατά προτεραιότητα- στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού το οποίο παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο διάστημα, καθώς πληθαίνουν οι μαρτυρίες για μετανάστες που κινούνται κατά ομάδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και περιδιαβαίνουν μέσα από τους οικισμούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, την ενόχληση του για την όλη κατάσταση εξέφρασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη φέρεται πως έκανε αυστηρές συστάσεις στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ κ. Πασχάλη Συριτούδη και στους Αστυνομικούς Διευθυντές της περιοχής προκειμένου να ανακοπεί η ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών προς τη Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ