ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης: «Μπήκε τέλος σε μια τραυματική περίοδο για τη δημόσια ζωή»

«Το 2013 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έπραξε το καθήκον της, αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα συγκέντρωσε τα στοιχεία των αδικημάτων των στελεχών της Χρυσής Αυγής και τα έστειλε στη Δικαιοσύνη», υπενθυμίζει η «γαλάζια» τοπική οργάνωση

fonirodopis.gr

Το ρόλο της κυβέρνησης της ΝΔ το 2013, όταν η «γαλάζια» κυβέρνηση συγκέντρωσε τα στοιχεία των αδικημάτων των στελεχών της Χρυσής Αυγής και τα έστειλε στη Δικαιοσύνη, υπενθυμίζει η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Η «γαλάζια» τοπική οργάνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Η Δημοκρατία,  με τη  σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων,  ύψωσε το ανάστημά της και έβαλε τέλος σε μια τραυματική περίοδο για τη δημόσια ζωή της χώρας μας.  

Το 2013 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  έπραξε το καθήκον της,  αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα συγκέντρωσε τα στοιχεία των αδικημάτων των στελεχών της Χρυσής Αυγής και τα έστειλε στη Δικαιοσύνη.

Στις εκλογές του 2019 οι πολίτες καταδίκασαν πολιτικά το ναζιστικό μόρφωμα, οδηγώντας το  εκτός του Κοινοβουλίου. Σήμερα, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε για την ενοχή τους.

Τη μάχη κατά του μίσους, της βίας και του λαϊκισμού οφείλουμε να τη δίνουμε καθημερινά, μη αναλογιζόμενοι  το κόστος καθώς η υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των θεσμών της είναι το υπέρτατο καθήκον όλων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ