ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: «Δεν ξεχνάμε τους τραμπουκισμούς που δέχθηκε από τη Χ.Α. η Μειονότητα της Θράκης»

«Δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για την ποιότητα του Πολιτεύματος μας, γιατί η Δημοκρατία είναι ζήτημα καθημερινού αγώνα», τονίζει ο Βουλευτής Ροδόπης

fonirodopis.gr

Σημαντική μέρα για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα ο Ιλχάν Αχμέτ με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Ο Βουλευτής Ροδόπης υπενθυμίζει «τις απειλές, τις συκοφαντίες και τους τραμπουκισμούς που δέχθηκε η Μειονότητα της Θράκης από την Χρυσή Αυγή» επισημαίνοντας πως «δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για την ποιότητα του Πολιτεύματος μας, γιατί η Δημοκρατία είναι ζήτημα καθημερινού αγώνα».

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Η Χ.Α. αναγνωρίστηκε σήμερα από την Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση και τα πολιτικά της στελέχη μαζί με τους εκτελεστικούς τους βραχίονες θα τιμωρηθούν για τις βάναυσες, ειδεχθείς και αποκρουστικές πράξεις τους που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο.

Είναι μια σημαντική μέρα για την Δημοκρατία στην Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη που δοκιμάζεται σκληρά από τις ιδέες τους φασισμού, του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας, που την κατακλύζουν τα τελευταία χρόνια.

Δεν ξεχνάμε τις απειλές και τις συκοφαντίες, τους τραμπουκισμούς που δέχθηκε η Μειονότητα της Θράκης στους δρόμους, στα σπίτια, στα χωριά, στις πόλεις αλλά και οι εκπρόσωποί της στο Κοινοβούλιο από την Χρυσή Αυγή.

Και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για την ποιότητα του Πολιτεύματος μας, γιατί η Δημοκρατία είναι ζήτημα καθημερινού αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ