ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλίων: «Η απόφαση συμβαδίζει με την άποψη του δημοκρατικού λαού»

«Ο αγώνας για το ξερίζωμα του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται μέχρι το τέλος. Πλέον η συμμορία της Χρυσής Αυγής πρέπει να οδηγηθεί εκεί που της πρέπει: Στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας», σχολιάζει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών βάσει της οποίας η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση σχολιάζει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή ιστορική δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή συμβαδίζει με την άποψη του δημοκρατικού λαού. Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος. Τα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής διηύθυναν  εγκληματική οργάνωση. Για πρώτη φορά η δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι οι φασίστες και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής είναι εγκληματίες που έδρασαν συντεταγμένα δολοφονώντας  και τρομοκρατώντας. Από εδώ και πέρα οι όποιοι μιμητές να γνωρίζουν ότι εγκληματούν και ως τέτοιοι θα αντιμετωπίζονται. Επί σειρά ετών το αντιφασιστικό κίνημα έλεγε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική συμμορία και όχι πολιτικό κόμμα. Ο αγώνας για το ξερίζωμα του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται μέχρι το τέλος. Πλέον η συμμορία της Χρυσής Αυγής πρέπει να οδηγηθεί εκεί που της πρέπει: Στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x