ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Αμοιβή 300 ευρώ για την ανεύρεση κουταβιών

Εξαφανίστηκαν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από το προαύλιο της Αγ. Μαρίνας στη διασταύρωση Θρυλορίου

fonirodopis.gr

Αμοιβή 300 ευρώ παρέχεται σε όποιον βοηθήσει να βρεθούν τρία κουταβάκια που χάθηκαν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από το προαύλιο της Αγίας Μαρίνας στη διασταύρωση Θρυλορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κουταβάκια πήρε από το σημείο άγνωστος και αυτό όχι για καλό σκοπό, όπως τονίζει ο κ. Αντώνης Λιάπης ο οποίος παρέχει την αμοιβή.

«Τα κουταβάκια ίσως να τα πέταξαν είτε κοντά είτε αρκετά μακριά, επειδή βρίσκονταν μπροστά την εκκλησία και κάποιοι είχαν δυσφορήσει.

Όπως η εμπειρία μέχρι σήμερα έδειξε, μπορεί να πετάχτηκαν σε οποιοδήποτε σημείο του νομού: σε κάποιο αγροτικό δρόμο, σε κάποιο χωράφι, κάτω από κάποια γέφυρα, δίπλα σε κάποιο χωριό, σε κάποια εγκαταλελειμμένη αποθήκη κλπ. Είναι μικρά και είναι αδύνατον να επιβιώσουν μόνα τους.

Από σήμερα το απόγευμα οργανώνονται ομάδες αναζήτησης κυρίως στα χωριά του οδικού άξονα Κομοτηνής – Σαπών.  Παρακαλώ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ να επικοινωνήσουν μαζί μου για να διαχωρίσουμε γεωγραφικά τις περιοχές που θα καλύψει η έρευνα.

Θα αναρτηθούν σε κεντρικά σημεία των χωριών ανακοινώσεις καθώς και η αμοιβή των 300 ευρώ που θα δοθεί σε όποιον βοηθήσει να βρεθούν τα άτυχα πλασματάκια», σημειώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Λιάπη στο τηλέφωνο 6936 873 471.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ