ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TΟΥΡΚΙΑ

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Άγκυρα μεταφέρει 40 τανκς στα σύνορα στον Έβρο»

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα τελικός προορισμός των τανκς είναι η Αδριανούπολη

fonirodopis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 06.09.2020 – 10:45

Το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο haberler.com μεταδίδει τα τελευταία λεπτά εικόνες και βίντεο από φερόμενη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων από τη Συρία στον Έβρο.

Αναφέρει ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις από το απόγευμα σήμερα ξεκίνησαν να μεταφέρουν τανκς από τα σύνορα με τη Σύρια, στα σύνορα με την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, περίπου δύο κομβόι φορτηγών ξεκίνησαν από τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας μεταφέροντας 40 τανκς με τελικό προορισμό την Αδριανούπολη. Τα τανκς θα μεταφερθούν από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας με τρένο στην Αδριανούπολη.

«Από τις περιοχές Χατάι, Ρεϊχανλί και Κουμλού, στα σύνορα με τη Συρία τα τανκς φορτώθηκαν σε νταλίκες και ξεκίνησαν για την Αδριανούπολη» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, το οποίο αναπαράγουν αρκετά τουρκικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, δημοσιεύονται φωτογραφίες του φερόμενου στρατιωτικού κονβόι με προορισμό τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, ωστόσο, κάνουν λόγο για την πιθανότητα να πρόκειται για επιστροφή στρατευμάτων που παλαιότερα μεταφέρθηκαν από τον Έβρο στη Συρία.


Τα μαζεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τα τανκς στον Έβρο
Τουρκικά ΜΜΕ αναγκάστηκαν να διαψεύσουν την είδηση, μιλώντας για προγραμματισμένη μεταφορά αρμάτων μάχης από τη Συρία, τα οποία δεν κατευθύνονται στον Έβρο και η κίνηση δεν αφορά με οποιοδήποτε τρόπο την Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ