ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ανασχηματισμός στη Δημοτική Αρχή Ιάσμου

«Ο Δήμος Ιάσμου αποκτά χριστιανή Αντιδήμαρχο μετά από 10 χρόνια, συμβολίζοντας τον σεβασμό μας στην πολυπολιτισμικότητα του τόπου», δηλώνει ο Οντέρ Μουμίν

fonirodopis.gr

Στον πρώτο ανασχηματισμό της διοίκησης του προχώρησε το βράδυ της Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Τον ανασχηματισμό, που αφορά αλλαγή αρμοδιοτήτων και ορισμό νέων Αντιδημάρχων σε περιορισμένο αριθμό, είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια του απολογισμού πεπραγμένων την Κυριακή από τους Ασώματους Ροδόπης.

Οι διοικήσεις των Νομικών Προσώπων παραμένουν ως έχουν ενώ ο Δήμαρχος κρατά, λόγω σπουδαιότητας όπως σημειώνει ο ίδιος, τις αρμοδιότητες Υγείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης καθώς και τις αρμοδιότητες απασχόλησης και ανεργίας.

«Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου που αντικαθίστανται, οι οποίοι σήκωσαν μεγάλο βάρος στον πρώτο χρόνο της διοίκησης μας. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στους νέους Αντιδημάρχους. Ο Δήμος Ιάσμου αποκτά χριστιανή Αντιδήμαρχο μετά από 10 χρόνια, συμβολίζοντας τον σεβασμό μας στην πολυπολιτισμικότητα του τόπου μας.

Με τη βοήθεια του Θεού συνεχίζουμε υπεύθυνα, συγκροτημένα, πιο δυναμικά για να οικοδομήσουμε το νέο, μεγάλο, πρωταγωνιστή Δήμο Ιάσμου», δήλωσε σχετικά ο Οντέρ Μουμίν.

Η νέα σύνθεση της Δημοτικής Αρχής Ιάσμου:

Δήμαρχος:
Οντέρ Μουμίν

Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας:
Γιαλούτς Οκτάι

Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού:
Μπάτζιου Λεμονιά

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού:
Χουσεΐν Σαλήμ

Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης:
Μουμίν Μουμίν

Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων ζώων:
Αλή Οζάν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ