ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Όραμα Αναγέννησης: «Ο Δήμαρχος αντιλαμβάνεται τους χριστιανούς ως λάφυρα»

«Ο δήθεν υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας και πάντα λαλίστατος Δήμαρχός μας, αφού παρέμεινε βουβός προ της μετατροπής της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί, τώρα πανηγύρισε λέγοντας “άλλη μια χριστιανή στην παράταξή μας”!»

fonirodopis.gr

Για «ρεβανσισμό» του Οντέρ Μουμίν κάνει λόγο η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» του Κυριάκου Αμούτζα με αφορμή την προσχώρηση στον συνδυασμό του Δημάρχου της Ιωάννας Μπασδάνη, την οποία χαρακτηρίζει ως «αποστασία»

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Ο συνδυασμός “Όραμα Αναγέννησης” πληροφορήθηκε την απόφαση της κας Ιωάννας Μπασδάνη -η οποία είναι εκλεγμένο με τον συνδυασμό μας μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αμβροσίας- να προσχωρήσει στον συνδυασμό “Εμπρός”, γνωστότερο ως… “Ileri”, του Δημάρχου.

Γνωστοποιούμε στους συνδημότες μας πως το πληροφορηθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού Τύπου και από την περιχαρή προσωπική δημοσίευση του κου Δημάρχου. Η κα Μπασδάνη ποτέ δεν μας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της, ενώ και τις επόμενες της αποστασίας της ημέρες δεν είχε καν την ευθιξία να ενημερώσει για τους λόγους της κίνησής της, ούτε εμάς, ούτε καν τους ψηφοφόρους που την είχαν εμπιστευτεί με την ψήφο τους ως υποψήφια του δικού μας συνδυασμού.

* Για τον κο Δήμαρχο τι μπορεί κανείς να πει; Ο ρεβανσισμός του καλά κρατεί! Ο δήθεν υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας και πάντα λαλίστατος Δήμαρχός μας, αφού παρέμεινε βουβός προ της μετατροπής της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί, τώρα πανηγύρισε λέγοντας “άλλη μια χριστιανή στην παράταξή μας”! Προφανώς αντιλαμβάνεται τους χριστιανούς συμπολίτες του ως “λάφυρα” ή ” τρόπαια”.

Για εμάς κε Δήμαρχε υπάρχουν μόνο Έλληνες πολίτες, δημότες αυτού του τόπου, ανεξαρτήτως θρησκεύματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ