ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Μέτιος: «Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας»

«Απέναντι σε πρωτόγνωρες καταστάσεις αντιδράσαμε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε», δηλώνει ο Περιφερειάρχης για τον πρώτο χρόνο της διοίκησης του

fonirodopis.gr

Πετυχημένο χαρακτηρίζει ο Χρήστος Μέτιος το έργο της διοίκησης του με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα ανάληψης της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Στη δήλωση του αναφέρει αναλυτικά:

«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε και επίσημα τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τη νίκη που μας έδωσαν οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στο χρόνο που πέρασε ήρθαμε αντιμέτωποι με κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες συχνά υπερέβαιναν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Αντιδράσαμε πάντοτε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Συνεργαζόμαστε αλλά και διεκδικούμε από την κυβέρνηση, εργαζόμαστε παραγωγικά με τους Δήμους και με όλους τους φορείς, συνθέτουμε απόψεις.

Απέναντι στις νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα.

Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας για τον τόπο και τους πολίτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ