ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών για το κλείσιμο της Εγνατίας

Εκφράζει τη διαμαρτυρία του και ζητά να γίνει άμεσα η Εγνατία Οδός διπλής κατεύθυνσης και να διακοπεί η διέλευση οχημάτων από το τμήμα της Εθνικής Οδού Μέστης – Σαπών – Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία του για το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού, από το ύψος του κόμβου Μέστης μέχρι τον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής, εκφράζει με ψήφισμα του το δημοτικό συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών.

Θυμίζουμε ότι, το ρεύμα κυκλοφορίας έκλεισε από τις 27 Ιουλίου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα διαρκέσουν έως και τις 18 Σεπτεμβρίου ενώ εκτός του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, αντίστοιχη διαμαρτυρία εξέφρασε πρόσφατα και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής.

Αναλυτικά, το ψήφισμα:

«Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών εκφράζει την αγανάκτηση της κοινωνίας για την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα της Εθνικής Οδού Μέστης – Σαπών – Κομοτηνής, ύστερα από το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού για την πραγματοποίηση έργων.

Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας έχει επιβαρυνθεί δραματικά εξαιτίας της αυξημένης διέλευσης οχημάτων, ιδιαιτέρως των βαρέων, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία και υψηλοί κίνδυνοι πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.

Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας και ζητάμε να γίνει άμεσα η Εγνατία Οδός διπλής κατεύθυνσης, να διακοπεί η διέλευση οχημάτων από το τμήμα της Εθνικής Οδού Μέστης – Σαπών – Κομοτηνής και να αποκατασταθούν οι βλάβες  και οι ζημιές που έγιναν σ΄ αυτό.

 Το παρόν να αποσταλεί στη Διοίκηση της Α. Ε. Εγνατία Οδός και να κοινοποιηθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, τους βουλευτές του Νομού Ροδόπης και τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστο Μέτιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ