ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Μαίρη Κοσμίδου: «Να επιλέγετε με ωριμότητα και να στηρίζετε τις επιλογές σας με εργατικότητα»

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

fonirodopis.gr

«Να ανοίγετε δρόμους και να αποφασίζετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να επιλέγετε με ωριμότητα και να στηρίζετε τις επιλογές σας με εργατικότητα», είναι η συμβουλή της κ. Μαίρης Κοσμίδου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης στο συγχαρητήριο μήνυμα της αναφέρει:

«Συγχαίρουμε θερμά όλες και όλους, μαθητές και μαθήτριές μας, για το σημερινό αποτέλεσμα το οποίο τους/τις κατατάσσει στους/στις επιτυχόντες σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ξεκινά πλέον μια περίοδος ζωής που θα είναι πλήρης εμπειριών και ευκαιριών. Αυτές οι ευκαιρίες είναι που θα πρέπει να αξιοποιήσετε ώστε να αποκτήσετε εκείνα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη επαγγελματικοί και προσωπική ενήλικη ζωή. Να ανοίγετε δρόμους και να αποφασίζετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να επιλέγετε με ωριμότητα και να στηρίζετε τις επιλογές σας με εργατικότητα.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς σας για την όλη συμπαράστασή τους αλλά και στους/στις εκπαιδευτικούς καθότι με τη δική τους συμβολή ήταν δυνατή αυτή η επιτυχία σας. 

Σε όσους και όσες δεν είδαν την ευόδωση των στόχων τους θα θυμίσουμε  ότι υπάρχουν πάντα και οι δεύτερες ευκαιρίες, υπάρχουν πάντα και άλλες επιλογές που ίσως δεν τις θεωρούσαμε επιλέξιμες. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε μάθει από τα λάθη μας, τις αστοχίες μας, τις αδυναμίες μας και να μπορούμε πλέον να επανορθώσουμε.

Καλή συνέχεια λοιπόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ