ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Στην Εθνική Τράπεζα τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Ιάσμου

«Στηρίζουμε έμπρακτα τη διασφάλιση της παρουσίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ίασμο», τόνισε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

fonirodopis.gr

Την Τρίτη 18 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου Ιάσμου και των Νομικών Προσώπων του στην Εθνική Τράπεζα. 

«Στηρίζουμε εμπράκτως τη διασφάλιση της παρουσίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ίασμο, εμπιστευόμενοι το νέο ανθρώπινο δυναμικό τους. Τα λεφτά του Δήμου Ιάσμου δεν είναι πια σε εκείνη την τράπεζα που παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής και ουδετερότητας των τραπεζών στις εκλογές», είπε ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ο οποίος τήρησε τον προεκλογικό λόγο του.

«Καλωσορίζουμε τη συνεργασία του Δήμου Ιάσμου με το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ιάσμου. Ευχαριστούμε για την έμπρακτη υποστήριξη της φυσικής μας παρουσίας στην περιοχή και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τους πολίτες και επιχειρηματίες με ποιοτική εξυπηρέτηση και αναπτυξιακή ορμή», δήλωσε από τη μεριά του, ο διευθυντής του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ιάσμου, ο κος Κυριάκος Χατζηθεοδώρου, σημειώνοντας πως «στόχος μας είναι η στήριξη της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας του τόπου μέσω ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων επιδότησης και δανειοδότησης, η διευκόλυνση της οικονομικής δραστηριότητας και της παραμονής των νέων στην περιοχή μέσω νέων δανειοδοτήσεων για αγορά κατοικίας, η ενίσχυση των ευπαθών ομάδων μέσω κοινωνικών προγραμμάτων και επιδομάτων, και όχι μόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ