ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ροδόπη στο καναβάτσο – Στα «κάγκελα» οι επαγγελματίες της εστίασης

«Εμείς βλέπουμε ότι υπάρχει ένα κυνηγητό κατά της εστίασης», δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης – «Περιμένουμε να δικαιολογηθεί με στοιχεία αυτή η απόφαση, γιατί επιλέχθηκε και η Ροδόπη»

fonirodopis.gr

Επίσημες απαντήσεις με στοιχεία, προκειμένου να δικαιολογηθεί η απόφαση βάσει της οποίας τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ροδόπη θα κλείνουν στις 12 το βράδυ, ζητά ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης.

«Δεν το περιμέναμε γιατί φαίνεται ότι δεν έχουμε επιδημιολογική κρίση όπως άλλες περιοχές», δήλωσε στην κάμερα του Maron News και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Τσακίρη, για να διευκρινίσει ότι «η απόφαση θα ισχύει και για τα take away και για τα ντελίβερι, θα κλείνουν όλα δηλαδή στις 12 το βράδυ αν και ακόμα περιμένουμε την ΚΥΑ».

«Περιμένουμε να δικαιολογηθεί με στοιχεία αυτή η απόφαση, γιατί οδηγούμαστε σε lock down, γιατί επιλέγεται η εστίαση.  Εμείς βλέπουμε ότι υπάρχει ένα κυνηγητό κατά της εστίασης. Περιμένουμε να δούμε τι μέτρα στήριξης θα έχουμε. Τέλος του μήνα οι υποχρεώσεις τρέχουν, από πού θα πληρωθούν όλα αυτά;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

«Η Ροδόπη είναι στο καναβάτσο χωρίς να υπάρχει εξήγηση από κανέναν. Πρώτα, κλείνουν τα σύνορα μόνο για τους ξένους ενώ οι Έλληνες μπαινοβγαίνουν, μετά κλείνει το Πανεπιστήμιο και τώρα έρχεται αυτό. Προβληματιζόμαστε σοβαρά για την τοπική οικονομία. Ήμασταν λίγο αισιόδοξοι με τη σύσταση της Διακομματικής αλλά με αυτά που συμβαίνουν δεν ξέρω τι θα κάνει η Διακομματική. Η Θράκη κείται μακριά από το κέντρο. Δεν ρωτάνε και δεν γνωρίζουν», επεσήμανε ο κ. Βαφειάδης.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ