ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Ξέφρενα πάρτι χωρίς τέλος σε όλη τη χώρα

Με την ατομική ευθύνη στις περισσότερες των περιπτώσεων να έχει πάει περίπατο και τους επιχειρηματίες των μπαρ, κλαμπ και beach bar να σφυρίζουν αδιάφορα, προτιμώντας το κέδρος από την ασφάλεια

fonirodopis.gr

Τι κι αν η πολιτεία κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να καταστήσει σαφές πως ο κορωνοϊός είναι εδώ και… «δεν κάνει διακοπές», αρκετοί παραθεριστές προτιμούν τη διασκέδαση με κάθε τίμημα.

Κι ενώ έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την απόφαση περί υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, την ώρα μάλιστα που για πρώτη φορά βλέπουμε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων σε μόλις 24 ώρες, δεκάδες κόσμου επιμένουν να συνωστίζονται στα κλαμπ.

Με την ατομική ευθύνη στις περισσότερες των περιπτώσεων να έχει πάει περίπατο και τους επιχειρηματίες των μπαρ, κλαμπ και beach bar να σφυρίζουν αδιάφορα, προτιμώντας το κέδρος από την ασφάλεια, τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τα «κορόνα-πάρτι» αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Απίστευτος συνωστισμός σε κλαμπ στη Χαλκιδική

Δεν ήταν λίγα τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Instagram από ένα πάρτι που διοργάνωσε γνωστό κλαμπ στη Χαλκιδική.

Στα παρακάτω βίντεο φαίνεται όλοι να διασκεδάσουν χωρίς να κρατούν μεταξύ τους καμία απολύτως απόσταση, ενώ δεν είναι λίγοι που έχουν ανεβεί πάνω στις καρέκλες και χορεύουν μέσα στο πλήθος.

Φαίνεται πως οι επιχειρηματίες δεν είχαν ενημερωθεί ή απλά αγνόησαν τους ελέγχους των Αρχών στα μπαρ όλης της χώρας, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν με λουκέτο.

Ειδικότερα χθες έγινε γνωστό ότι σφραγίστηκαν δύο μπαρ στη Χαλκιδική έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας, κατά τις οποίους διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Μύκονος: Αποκλειστικά βίντεο από πάρτι σε βίλες με απίστευτο συνωστισμό

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι η κατάσταση με τα πριβέ πάρτι στη Μύκονο, παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί και τους αυστηρούς ελέγχους.

Την ίδια στιγμή που μπαρ στο νησί και σε όλη την Ελλάδα αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο λόγω έλλειψης πελατών, αλλά κι επειδή φοβούνται τα πρόστιμα καθώς δεν μπορούν να ελέγξουν τους όρθιους πελάτες, στις βίλες γίνεται στην κυριολεξία… χαμός.

Ούτε οι έφοδοι της Αστυνομίας πτοούν τους διοργανωτές πάρτι οι οποίοι βγάζουν χιλιάδες ευρώ από το ιδιαίτερα επικερδές σπορ.

Σφραγίστηκαν μπαρ σε Κύμη, Σαντορίνη, Πάρο, Μύκονο

Όπως ήταν αναμενόμενο το πείσμα μερικών να μην υπακούν στα μέτρα, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή πολλών ανθρώπων οδήγησε στην εντατικοποίηση των ελέγχων.

Ειδικότερα οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν 6 έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 ημέρες σε κέντρο, στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους βάσει των τ.μ του καταστήματος, ενώ επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Επίσης, έγιναν 5 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας, που έκανε πάρτι, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 9 μπιτς μπαρ και 17 καταστήματα στο κέντρο. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα μπιτς μπαρ, καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και ωράριο μουσικής.

Στη Σαντορίνη, σε ελέγχους σε 7 κέντρα συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Evima, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής και μετά από καταγγελία ότι στα μπαρ της παραλίας της Κύμης υπάρχει συνωστισμός η αστυνομία προχώρησε στο «σφράγισμα» ενός μπαρ για 15 ημέρες για συνωστισμό. Επιπλέον, επιβλήθηκε και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Πληροφορίες: in.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ