ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Ξεκινάει την Κυριακή 2 Αυγούστου το Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή – Υποχρεωτική η προκράτηση θέσης για το κοινό

fonirodopis.gr

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών 2020, το οποίο διοργανώνεται φέτος σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η Δημοτική Αρχή Μαρώνειας – Σαπών.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος αναφέρει:

«Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται και με υψηλό αίσθημα ευθύνης θ΄ απολαύσουμε ένα πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων με εξαιρετικές παραστάσεις που αναδεικνύουν το ρόλο και την αξία του Αρχαίου Θέατρου Μαρώνειας.

Ενός μνημείου που στοχεύουμε να εντάξουμε στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη για την ένταξη του Θεάτρου στις εκδηλώσεις του ΥΠΠΟ ‘’Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός’’ και τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής κ. Ι. Κυριαζή για τη συμμετοχή του Θεάτρου στο Φεστιβάλ».

Με δελτία εισόδου στις παραστάσεις

Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών πληροφορεί το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών 2020 ότι για την είσοδο τους ισχύουν τα κάτωθι.

Για την παράσταση «ΜΗΝΙΣ» του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, την Κυριακή 2 Αυγούστου η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνει με δελτία δωρεάν εισόδου.

Η διανομή τους γίνεται από:

1) Σάπες: Κέντρο Κοινότητας, εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 14:00.

2) Μαρώνεια: Δημοτικό Κατάστημα – 27,29 και 31/7/2020 από 9:00 έως τις 14:00.

3) Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, ωράριο καταστημάτων.

Για τις παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής σκηνής, (5-6 Αυγούστου) του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη (19 Αυγούστου) και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας (29 Αυγούστου) ισχύουν τα κάτωθι:

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης.

Προκρατήσεις μπορείτε να κάνετε στον εξής σύνδεσμο: digitalculture.gov.gr

Σημειώνεται ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ