ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν ανεστάλη ποτέ η διέλευση επισκεπτών από τη Νυμφαία, ισχυρίζεται τώρα ο Χαρδαλιάς!!!

Για πρωτοφανή προχειρότητα και ανευθυνότητα στον χειρισμό ενός θέματος που πλήττει τον τουρισμό και την τοπική οικονομία, κάνει λόγο ο Δημήτρης Χαρίτου

fonirodopis.gr

Το κυβερνητικό αλαλούμ στο «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μεγαλείο του!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας στην υπ’ αριθ. 7941/3-7-2020 ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου για την  ανάγκη να ανοίξουν άμεσα οι πύλες εισόδου των συνοριακών σταθμών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ισχυρίστηκε ότι «ουδέποτε ανεστάλη η λειτουργία των θεσμοθετημένων συνοριακών σημείων διέλευσης που βρίσκονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης».

Ενισχύει μάλιστα τον ισχυρισμό του επικαλούμενος τις αριθμ. 45237/15-7-2020 και 45231/15-7-2020 ΚΥΑ, με τις οποίες πράγματι επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα μας των πολιτών που προέρχονται από κράτη-μέλη της Ε.Ε. και της συμφωνίας Σένγκεν.

Ενώ την ίδια περίοδο με άλλες ΚΥΑ των Υπουργείων Υγείας και Υποδομών-Μεταφορών όπως η αριθμ. 42070/3-7-2020 απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα εν όλω των οδικών και σιδηροδρομικών συνδέσεων από την Βουλγαρία, με εξαίρεση το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

«Μόνο ως έλλειψη σοβαρότητας και απίστευτης προχειρότητας μπορούν να χαρακτηριστούν οι αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις των υπουργών  της κυβέρνησης. Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της με θύματά της, δυστυχώς, τον τουρισμό τη ναυαρχίδα της οικονομίας μας», σχολιάζει σχετικά ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου.

Δείτε παρακάτω την απάντηση Χαρδαλιά στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

Το ΦΕΚ της απαγόρευσης εισόδου προσώπων από τη Βουλγαρία (με εξαίρεση τον Προμαχώνα):

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ