ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλίων: «Οι τοπικοί φορείς κατελήφθησαν από τη θερινή ραστώνη»

«Προφανώς το Τμήμα Ψυχολογίας θεωρείται ήσσονος σημασίας σε σχέση με την τέταρτη Νομική», σχολιάζει σκωπτικά ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Την αδιαφορία των τοπικών φορέων της Ροδόπης για την μεταφορά του υπό ίδρυση Τμήματος Ψυχολογίας από την Κομοτηνή στο Διδυμότειχο, σχολιάζει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων.

Στη δήλωση του αναφέρει:

«Εξ’ όσων καταλαβαίνω το τμήμα Ψυχολογίας που δεν θα γίνει στην Κομοτηνή δεν προκαλεί συναγερμό στην τοπική κοινωνία. Προφανώς θεωρείται ήσσονος σημασίας σε σχέση με την τέταρτη  Νομική. Οι τοπικοί φορείς  τότε είχαν ξεσηκωθεί και ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να μην γίνει μια σχολή σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο. Μια “ασήμαντη λεπτομέρεια” τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα που κάτω από το τραπέζι το Δ.Π.Θ. αποφασίζει να μεταφέρει την σχολή σε άλλη πόλη και όχι στην Κομοτηνή όπως ήταν η αρχική πρόταση του πανεπιστημίου που την είχε αποδεχθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι οι φορείς κατελήφθησαν από την θερινή ραστώνη. Μια “ασήμαντη λεπτομέρεια”. Κυβέρνηση σήμερα είναι η Νέα Δημοκρατία. Σιγή ασυρμάτου και εκ μέρους του κυβερνητικού βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη για το θέμα.

Θυμάμαι βέβαια ότι ήταν λαλίστατος για το θέμα της 4ης Νομικής. Τώρα σιωπή. Απορία ψάλτου βηξ. Είπαμε κυβέρνηση είναι τώρα η Ν.Δ. Τι κρίμα; Δεν θα συγκαλέσει σύσκεψη κανείς; Ούτε ο Μητροπολίτης; Ούτε τα Επιμελητήρια; Ούτε οι Επιστημονικοί σύλλογοι; Εάλω η Ψυχολογία υπό το κράτος της σιγής των φορέων. Όσο για τον για τον κυβερνητικό βουλευτή και τον πρύτανη; “Τοιούτοι μας έπρεπαν αρχιερείς”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ