Στην Κομοτηνή θα βρεθεί την Παρασκευή 25 Ιουλίου η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Η πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής θα πραγματοποιήσει μια σύντομη επίσκεψη στην αγορά της πόλης και στη συνέχεια θα συναντηθεί με πολίτες σε καφετέρια επί της οδού Βενιζέλου.
Την επίσκεψη της ανακοίνωσε ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Σταύρος Κοσουτζής, ο οποίος σε ανάρτηση του προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά την Αφροδίτη.
Αναλυτικά, γράφει:
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις 18:30, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, Πρόεδρος της πολιτικής παράταξης «Φωνή Λογικής», θα επισκεφτεί την πόλη μας, την Κομοτηνή.
Η Εβρίτισα σε καταγωγή Αφροδίτη Λατινοπούλου κάθε φορά που της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, δεν παραλείπει να επισκέπτεται τον τόπο της.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις ρίζες μας, τον τόπο και την καταγωγή μας. Οφείλουμε να είμαστε περήφανοι για αυτό που είμαστε και από πού ερχόμαστε.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής αυτής , βρήκε λίγο χρόνο και για την Κομοτηνή, θέλοντας να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους και την τοπική κουλτούρα της πόλης μας.
Λόγω περιορισμένου χρόνου, η επίσκεψη θα έχει χαρακτήρα απλό και ανθρώπινο: θα κινηθούμε στην οδό Βενιζέλου και θα καταλήξουμε για έναν χαλαρό καφέ γνωριμίας στην “Καφείνη”, σε φιλική ατμόσφαιρα.
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι γνωστή για τις ξεκάθαρες και τολμηρές θέσεις της, τη δυναμική της παρουσία στον δημόσιο λόγο, αλλά και την αυθεντική της επαφή με την κοινωνία και τους πολίτες. Πιστεύει στη λογική, την ελευθερία του λόγου και τον υγιή πατριωτισμό.
Γνωρίζετε την κυρία Λατινοπούλου από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Αφροδίτη».




























































