
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/4) στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής, συνέντευξη Τύπου, της παρουσία σης του προγράμματος των Ελευθερίων Θράκης 2010, παρουσία του Δημάρχου Διαβάστε τη συνέχεια »

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/4) στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής, συνέντευξη Τύπου, της παρουσία σης του προγράμματος των Ελευθερίων Θράκης 2010, παρουσία του Δημάρχου Διαβάστε τη συνέχεια »

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με θέμα την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, και δέκα (10) υπουργών του στην Αθήνα κατέθεσε την Τρίτη (27/4) Διαβάστε τη συνέχεια »

Ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε μαζί με τον βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης, Τσετίν Μαντατζή, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, στο γραφείο του στην Αθήνα. Διαβάστε τη συνέχεια »

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Θράκης του ΟΠΕΚΕΠΕ υπενθυμίζει στους παραγωγούς της περιοχής, ότι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης (δήλωση καλλιέργειας) για το έτος 2010, υποχρεωτικά, το αργότερο μέχρι Διαβάστε τη συνέχεια »

Σε 170 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα ψήφισαν χθες Κυριακή 25 Απριλίου 2010, οι περίπου 110.000 διπλωματούχοι μηχανικοί, τακτικά μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προκειμένου να εκλέξουν τα νέα Διαβάστε τη συνέχεια »

Αυτά έλεγε ο Γιώργος Πεταλωτής στις 13 Οκτωβρίου 2008 στη Βουλή και ήξερε από τότε ότι η προμελέτη βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο και πάει προς απόρριψη
Σήμερα, γιατί υποστηρίζει μια παράνομη προμελέτη και μιλάει για εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου με βάση αυτήν ενώ τότε μιλούσε για διαφάνεια;
Μαζί με τον Πεταλωτή και οι Αβραμόπουλος, Στυλιανίδης, Γιαννακίδης που γνώριζαν για την παρανομία και όμως συνέχιζαν να εμπαίζουν τον λαό της Ροδόπης
Συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στα ερωτήματα για το Διαβάστε τη συνέχεια »

Απάντηση στα όσα κατέθεσε στην Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αθανάσιος Πλεύρης σχετικά με τα «ύποπτα» παιχνίδια που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, έδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής ανέφερε σε ανακοίνωση Διαβάστε τη συνέχεια »

Τον τελευταίο καιρό ακούμε για διάφορες συνευρέσεις, συγκεντρώσεις, συναντήσεις σε επίπεδο υψηλών κλιμάκιων και αναρωτιέμαι γιατί; μα για τον Καλλικράτη μού είπαν : Ξέρετε δεν ακούγεται καλά αν ο μακαρίτης Διαβάστε τη συνέχεια »

Απάντηση στο δημοσίευμα της «Φωνής της Ροδόπης» με τίτλο «Έξω φρενών οι κάτοικοι οικισμών της Κομοτηνής με τη ΔΕΥΑΚ» μέσω του οποίου δημότεςτης Κομοτηνής και μέλη της Κίνησης Πολιτών εξέφραζαν την αγανάκτηση τους Διαβάστε τη συνέχεια »

Το κράτος σε μια προσπάθεια να υπάρχει πλήρης ενημέρωση των πολιτών σε θέματα δημόσιας διοίκησης θέσπισε ορισμένες διατάξεις που δίνουν το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να λαμβάνει γνώση δημοσιών εγγράφων και Διαβάστε τη συνέχεια »
follow: