Επίσκεψη σε Αρριανά

Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ ζήτησε από τη μειονότητα ο Αυγενάκης

«Η μειονότητα δε θέλει ψηφοθηρικά δολώματα, αλλά πραγματικές λύσεις! Μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε ο Γραμματέας της ΝΔ

Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε από μουσουλμάνους που συνάντησε σε καφενείο των Αρριανών Ροδόπης ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Απευθυνόμενους στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο καφενείο του χωριού είπε: «Σας ζητούμε να εμπιστευτείτε το κόμμα μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα υπερήφανη, παραγωγική και να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο! Από εδώ, από τα Αρριανά του Νομού Ροδόπης, σας λέω ότι η μειονότητα δε θέλει ψηφοθηρικά δολώματα, αλλά πραγματικές λύσεις! Η μειονότητα μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.