Δηλώσεις για το προσφυγικό

Για απρέπεια και αυθάδεια κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο τουρκικός Τύπος

«Αδιανόητες λέξεις από τον Τσίπρα για τη Τουρκία» γράφει η φιλο-ερντογανική εφημερίδα Sözcü – «Εκτός ορίων» τον χαρακτηρίζει η Hürriyet

Την αντίδραση του τουρκικού Τύπου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού για το προσφυγικό. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την Τουρκία επιθετικό γείτονα και τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου κάνουν λόγο για απρέπεια, αυθάδεια και αδιανότητα λόγια του Έλληνα Πρωθυπουργού απέναντι στην Τουρκία, ανήμερα της επετείου της κρίσης των Ιμίων.

Με τον εμφατικό τίτλο «Αυθάδεια από την Ελλάδα… Αδιανόητες λέξεις από τον Τσίπρα για τη Τουρκία» η φιλο-ερντογανική εφημερίδα Sözcü αναφέρεται στα λεγόμενα του Έλληνα πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «βρίσκεται υπό πίεση, μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα».

Σε ίδιο φυσικά τόνο η Hürriyet χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ως «εκτός ορίων», καθώς η ομιλία του «περιείχε σκληρές λέξεις για την Τουρκία», οι οποίες, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους «θα αυξήσουν την ένταση».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.