Επικεφαλής εταίρος η ΔΕΥΑΚ

Εναρκτήρια συνάντηση για τη δράση «Water Rescue» στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα αποβλέπει και θα παράξει καλές πρακτικές για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού στους 6 φορείς διαχείρισης ύδατος στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/1) στην Κομοτηνή η εναρκτήρια συνάντηση για τη δράση «Water Rescue» του προγράμματος Ελλάδα – Βουλγαρία 2014 -2020.

Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος υποδέχθηκε εκπροσώπους της διαχειριστικής Αρχής του Interreg Ελλάδα – Βουλγαρία, του Δήμου Gotse Delchev, του Δήμου Kardzhali, της ΔΕΥΑ θερμής, της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος εκ μέρους καθενός εταίρου το οποίο αποβλέπει και θα παράξει καλές πρακτικές για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού στους 6 φορείς διαχείρισης ύδατος στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.