Κοπή βασιλόπιτας

Ανέστης Βαφειάδης: «Ενωμένοι και μαχητικοί για να πάμε τον νομό μας πιο ψηλά»

Δείπνο προς τιμήν των τοπικών ΜΜΕ στο εστιατόρια «Τα Αδέρφια» παρέθεσε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

«Στόχος μας για το 2018, με την βοήθεια όλων των Μέσων, είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα, να γίνουμε όλοι μαχητικοί και να τρέξουμε ώστε του χρόνου ο νομός μας να είναι πιο ψηλά» ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο Ανέστης Βαφειάδης κατά την διάρκεια δείπνου που παρέθεσε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης σε εκπροσώπους του τοπικού Τύπου το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στο εστιατόριο «Τα Αδέρφια».

«Ενωμένοι όλοι μαζί πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο τόσο για τις επιχειρήσεις μας όσο και για την πόλη μας και την περιοχή μας μιας και όπως μαθαίνουμε ο νομός κατέληξε πάλι ουραγός όλης της Ελλάδας. Στόχος μας, με την βοήθεια όλων των Μέσων, να αναδείξουμε τα προβλήματα, να γίνουμε όλοι μαχητικοί, να τρέξουμε ώστε του χρόνου ο νομός μας να είναι πιο ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

 

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, Κική Κωνσταντινίδου, αφού ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια κάλεσε τους δημοσιογράφους «να συνεχίσουμε έτσι και το 2018, με πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσει η περιοχή μας να βγει μπροστά και να δείξουμε σε όλους ότι εμείς είμαστε τα σύνορα, ο πρώτος σταθμός ώστε να μπορέσει να μπει κάποιος και να επενδύσει σε αυτή τη χώρα».

Παρών στο δείπνο και ο νέος πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος τόνισε με την σειρά του την αναγκαιότητα «να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την επιχειρηματικότητα σε αυτήν την περιοχή που τόσο πονάει».

Στα πλαίσια του δείπνου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι πρόεδροι των Σωματείων. Τυχερή της βραδιάς, η ιδιοκτήτρια του τοπικού καναλιού R Channel Κατερίνα Μαλούση στην οποία δόθηκε από τον Ανέστη Βαφειάδη ως συμβολικό δώρο το βιβλίο συνταγών «Νόστιμες Αναμνήσεις από τη Θράκη» του Θανάση Πανδρευμένου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.