Στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Εθελοντική αιμοδοσία ανήμερα των Τριών Ιεραρχών διοργανώνουν οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης  και η ΕΛΜΕ Ροδόπης σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 14:00  με την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Αιμοληψίας «Η αγάπη πάει παντού» του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Καλούνται επίσης όλοι οι συμπολίτες να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους προσφέροντας αίμα για τους έχοντες ανάγκη την ημέρα εκείνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.