Το πρωί της Κυριακής

Την βασιλόπιτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής και Φίλων

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν ακόμη πιο δυναμικά με σκοπό να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι ισχυροί δεσμοί του συλλόγου, η υπόσχεση των μελών

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ μελών, χορευτών και φίλων πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής (21/1) η κοπή της βασιλόπιτας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής & Φίλων. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Καρακύργιος Ευάγγελος, κάνοντας τον απολογισμό του απερχόμενου έτους και αναφερόμενος στα σχέδια για το 2018, έκανε κάλεσμα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της συλλογικότητας.

Από τις εκπλήξεις που  επεφύλασσε το Δ.Σ. ήταν η ανακοίνωση ότι η φωτογραφία με την οποία συμμετείχε ο σύλλογος, στον πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε η εταιρεία τυροκομικών της οικογένειας Δουκίδη, με θέμα «Θράκη-Παράδοση-Φύση», ήταν ανάμεσα στους 3 νικητές. Στην εκδήλωση παρέστη ο κος Στέφανος Δουκίδης εκπροσωπώντας την εταιρεία, προκειμένου να κάνει την επίδοση του επάθλου.

Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού όμως, το έπαθλο δόθηκε στην εκπρόσωπο του «Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» κα Μουρατίδου Σουζάνα, προκειμένου να διατεθεί σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, ως ένδειξη της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Δουκίδης εξέφρασε την επιθυμία, ως επισφράγιση της συγκινητικής αυτής κίνησης, να εμπλουτίσει την δωρεά προς το κέντρο στήριξης, με επιπλέον προϊόντα της εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Αντιδήμαρχος κ.Νικόλαος Σωτηρακόπουλος και η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κα Νατάσσα Λιβεριάδου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης Συμεών, εκπροσωπώντας την Ι.Μ.Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο πατήρ Αντώνης, εφημέριος της ενορίας της Παραδημής.

Τα φλουριά έπεσαν φέτος στην Γλυκερία Κυριαλάνη, μέλος στο τμήμα παραδοσιακών χορών ενηλίκων και στην Ειρήνη Στάνη, μέλος στο παιδικό τμήμα.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., ευχήθηκαν Καλή Χρονιά, ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρεθήκαν και υποσχέθηκαν ότι οι εκδηλώσεις του συλλόγου, θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά, με σκοπό να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι ισχυροί δεσμοί του συλλόγου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.