Αδιευκρίνιστα τα αίτια

Θάνατος – μυστήριο Έλληνα πράκτορα της ΕΥΠ στην Κω!!!

Εντοπίστηκε η σορός 54χρονου άνδρα στο διαμέρισμα του – Για περίεργους θανάτους νέων σχετικά ανθρώπων του εκεί κλιμακίου της ΕΥΠ γίνεται λόγος σε δημοσίευμα!

Η σορός ενός 54χρονου άνδρα, υπαλλήλου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, εντοπίστηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας» στις 30 Δεκεμβρίου στο νησί της Κω!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα ενώ σε αυτό γίνεται λόγος για περίεργη δραστηριότητα στο νησί του αναβαθμισμένου κλιμακίου της ΜΙΤ, για περίεργους θανάτους νέων ανθρώπων της ΕΥΠ αλλά και για «επιπολαιότητες» των μεγαλοστελεχών της ηγεσίας της Κεντρικής Υπηρεσίας.

Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται:

 «Η επιβεβαίωση των αναφορών μου, στις υπόγειες διαδρομές και στον ακήρυχτο πόλεμο πρακτόρων στην Κω, ήλθε την επομένη από την ημερομηνία του παραπάνω άρθρο μου, όταν  στις 30 Δεκεμβρίου 2017 εντοπίσθηκε η σορός 54χρονου άνδρα στο διαμέρισμά του στην Κω! Ο εν λόγω άνδρας ήταν ‘’υπάλληλος” της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Ωστόσο, τα αίτια θανάτου του παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα και όπως πιστεύω, δεν πρόκειται να διευκρινισθούν!

Αλλά, επειδή έχουν γραφεί δεξιά και αριστερά στα ΜΜΕ πολλές ανακρίβειες, θα σας παραθέσω τη θέση επί του ζητήματος της αξιόπιστης και καλώς γνωρίζουσας πηγής μου!   

Ο 54χρονος “υπάλληλος” της ΕΥΠ λεγόταν Παναγιώτης Κουτρουβής και είχε γεννηθεί στην Τουρκία! Ήταν επιχειρησιακός μεταφραστής τουρκικών και υπηρετούσε στην Κω από 20ετίας! Για ένα μικρό χρονικό διάστημα διετέλεσε και προϊστάμενος στο τοπικό κλιμάκιο της Κω! Ήταν καλός και φιλήσυχος άνθρωπος… Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε συγγενείς… Όσοι τον γνώριζαν ισχυρίζονται ότι τον έτρωγαν οι τύψεις από την εποχή της ιστορίας της σύλληψης των τριών (3) Τούρκων πρακτόρων της ΕΥΠ, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2009! Εξ αιτίας των τραγικών λαθών των ανθρώπων που είχε βάλλει ο Γιώργος Παπανδρέου στην ηγεσία της ΕΥΠ! Κάποιοι σήμερα (παραπλανητικά) διαδίδουν ότι ο αποθανών το είχε ρίξει στο ποτό και αυτό δυστυχώς τον “σκότωσε”! Ωστόσο, η δική μας πληροφόρηση από το Νησί, κάνει λόγο πως δεν ήταν το ποτό το πρόβλημα! Αφού υπήρξαν και άλλοι περίεργοι θάνατοι, νέων σχετικά ανθρώπων του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κω! Ήδη, πολλοί μιλάνε για την έντονη και περίεργη δραστηριότητα του αναβαθμισμένου κλιμακίου της ΜΙΤ στο ακριτικό νησί μας! Αλλά το πρόβλημα του μακαρίτη, παρ’ ότι δεν ήταν αυτός ο υπεύθυνος χειριστής της υποθέσεων των 3 Τούρκων πρακτόρων [ο ένας πέθανε στη φυλακή οκτώ (8) μήνες μετά τη σύλληψή του], ήταν, επειδή τους είχε γνωρίσει, πως έφερε βαρέως λόγω της ιδιοσυγκρασίας του, την ευθύνη από τις “επιπολαιότητες” των μεγαλο-στελεχών της ηγεσίας της Κατασκοπίας της Κεντρικής Υπηρεσίας»!  

Το δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας»:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.