Διαδικτυακή γκάφα

Ντόρα Μπακογιάννη: Μπέρδεψε τα Θεοφάνεια με την Ανάσταση!!!

Ευχήθηκε μέσω twitter από την Μαρώνεια «το Άγιο Φως να φωτίσει όλους τους Έλληνες»!!!

Σε μια διαδικτυακή γκάφα υπέπεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία φαίνεται πως μπέρδεψε τα Θεοφάνεια και το Άγιο Πνεύμα με την Ανάσταση και το Άγιο Φως!

Από την Μαρώνεια όπου παραβρέθηκε την ημέρα των Θεοφανείων στα πλαίσια περιοδείας της στην περιοχή, η κ. Μπακογιάννη με tweet μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ευχήθηκε «το Άγιο Φως να φωτίσει όλους τους Έλληνες».

Δείτε το tweet:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.