«Ήμουν έτοιμος να βοηθήσω»

Ιλχάν Αχμέτ: «Δεν μπορεί η περιοχή να αφεθεί στο έλεος των ΑΝΕΛ»

Κάλεσμα στους βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ ώστε «να μην κρύβονται στα έδρανα και να αξιοποιήσουν τις καλές προθέσεις μας»

Κάλεσμα στους βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά ώστε να εκμεταλλευτούν όλοι μαζί, για το καλό του τόπου, την συνεκτικότητα που προσφέρει στο κυβερνητικό έργο απηύθυνε ο βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ.

Κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε σε δημοσιογράφους, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στην κριτική του απέναντι στους συναδέλφους του από το κυβερνών κόμμα. «Το είπα για τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτά , ότι δεν δουλεύουν όσο θα έπρεπε. Χωρίς να αφήνω προσωπική μομφή, έχω το δικαίωμα ως πολιτικός να πω την αλήθεια στον λαό» είπε ο Ιλχάν Αχμέτ δηλώνοντας ταυτόχρονα πως «έχουμε φτάσει στο σημείο υπουργοί της κυβέρνησης να παίρνουν τηλέφωνο εμένα για προβλήματα της περιοχής αντί να καλούν τους δικούς τους βουλευτές».

Η στάση αυτή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα σύμφωνα με τον Ιλχάν Αχμέτ έχει ως αποτέλεσμα το να αφεθεί η κυβερνητική πολιτική στην Θράκη στα χέρια των ΑΝΕΛ, κάτι το οποίο «δημιουργεί προβλήματα σε όλους μας».

«Ήμουν έτοιμος από την πρώτη στιγμή να βοηθήσω για το καλό του τόπου. Και στην τελευταία μου ομιλία για τον προϋπολογισμό του 2018 αυτό φώναξα από τα έδρανα της βουλής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, δεν είμαι για να σας σαμποτάρω ή να επικοινωνήσω. Αυτή την συνεκτικότητα κάποιοι θέλουν να την εκλάβουν ως αδυναμία ενώ εμείς βλέποντας τις μεγάλες οικονομικές αδυναμίες του κόσμου και επισκεπτόμενος κάθε μέρα τα χωριά, διαπιστώνουμε μαζί με τους συμπολίτες μου από την πλειονότητα και την μειονότητα ότι ο κόσμος επιζητά λύσεις. Δεν κοιτάζει μόνο ποιος κυβερνά.

Θέλω λοιπόν από εδώ να καλέσω και τους άλλους τοπικούς βουλευτές, να μην κρύβονται στα έδρανα και να αξιοποιήσουν τις καλές προθέσεις μας αλλά και εμείς ως Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αλλά και να αντιπαρατεθούμε εκεί που θεωρούμε ότι διαφωνούμε. Δεν μπορεί η περιοχή να αφεθεί στο έλεος των ΑΝΕΛ, ιδίως στα θέματα των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων. Υπάρχουν ισχυρές ενστάσεις οι οποίες είναι δικαιολογημένες καθώς η άφεση της κυβερνητικής πολιτικής στην Θράκη στα χέρια των ΑΝΕΛ δημιουργεί προβλήματα σε όλους μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.