Αφαίρεσαν συνολικά 279 ευρώ

Πιτσιρικάδες ηλικίας 16 και 15 ετών διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στο Φανάρι Ροδόπης!!!

Είχαν κλέψει νωρίτερα μοτοσικλέτα από το Κουτσό Ξάνθης την οποία χρησιμοποίησαν για τις διαρρήξεις

Ήταν ήδη αρκετά βεβαρυμένο το ποινικό μητρώο δυο πιτσιρικάδων που είχαν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές κι έτσι οι υποψίες έπεσαν αμέσως πάνω τους, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής δέχθηκαν καταγγελίες για τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων και μία κλοπή μοτοσικλέτας!

Ακολουθώντας τα στοιχεία που ανακάλυψαν, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι που έκλεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης μια μοτοσικλέτα από το Κουτσό Ξάνθης την χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν μετά από λίγο τέσσερα καταστήματα στο Φανάρι Ροδόπης, απ’ όπου έκλεψαν συνολικά 279 ευρώ.

Μια μαρτυρία ανέφερε ότι οι διαρρήκτες ήταν ανήλικα παιδιά κι έτσι οι έρευνες στράφηκαν προς τους… συνήθεις υπόπτους. Οι δυο φίλοι ηλικίας 16 και 15 χρόνων εντοπίστηκαν το ίδιο μεσημέρι και στην κατοχή τους τόσο η κλεμμένη μοτοσικλέτα, όσο και όλο το χρηματικό ποσό που αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους άσκησε άλλη μια δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και στους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.