Συνάντηση με τον Διοικητή

Για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου ενημερώθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μετέφεραν ευχές σε προσωπικό και ασθενείς ενώ ενημερώθηκαν και για τους νέους στόχους της Διοίκησης για το 2018

Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γεώργιο Φιλιππίδης επισκέφθηκαν την Πέμπτη (4/1) οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους για την έλευση του νέου έτους και να ενημερωθούν για την πορεία του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μετά και τον Δημόσιο Απολογισμό που έκανε η Διοίκηση στα μέσα Δεκέμβρη.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκαν για τους νέους στόχους της Διοίκησης για το 2018 και φυσικά για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο θα πραγματοποιήσουν και οι ίδιοι άμεσα επαφές στην Αθήνα, με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να εκφράσουν την ευαρέσκεια όλης της τοπικής κοινωνίας για το μεγάλο αυτό έργο για το Νομό Ροδόπης ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο Βουλευτές με τη συνοδεία του Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής επισκέφτηκαν τις κλινικές του Γ.Ν. Κομοτηνής και ευχήθηκαν στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και στους ασθενείς που τις ημέρες αυτές βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Γ.Ν. Κομοτηνής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.